13 aralık wolverhampton ingiltere tahminleri


13 Aralık 2013 Cuma günü İngiltere'nin Wolverhampton Hipodromu’nda koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki yarışlar saat 17:55 de başlarken altılı ganyan saat 18:25 de start alacak.

1.AYAK: 

2 yaşlı taylara ait handikap koşuda start aldığı son koşusunda uzak farklı ve kolay bir galibiyet elde eden NICE ARTY (1) rakiplerine kilo verecek olmasına rağmen bu yarışı da kazanacaktır.

2.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait Class 6 handikap mücadelede kısa aranın ardından gördüğü yarışlar sonrası son yarışını fotoda kaybeden DERFENNA ART (3)' ın ilk kez çıkacağı ve daha iyi koşmasını beklediğim Wolverhampton pistinde bu yarışını kazanmasını bekliyorum.

3.AYAK: 

Günün en iyi atlarını izleyeceğimiz bu koşuda, bugüne kadar sadece İrlanda pistlerinde koşup belli bir başarıyı yakalamış olan BACK BURNER (2) el değiştirip İngiltere' ye geldi.

Piste uyum sağlarsa kalitesiyle bu grubu geçebilir. Bundan önce daha alt gruplarda mücadele etmiş olan MAGIKA (7) rakipleri her ne kadar sertleşmiş olsa da formda olmasıyla bu gruba da diş geçirebilir.

Pist ve mesafenin aşina isimlerinden ALL THE WINDS (4), İrlanda' dan geldikten sonra birbirinden başarılı iki yarış koşan KNOCKGRAFFON LAD (6) ve aradan sonra koştuğu yarışı ölçü olmayan LEXINGTON BAY (5) koşunun ön planda tutulması gereken diğer isimleri olup aradan sonra koşacak olsa da MICA MIKA (1) ve NEXT EDITION (3)' a da sürprizde şans verilebilir.

4.AYAK: 

Vasat düzeydeki safkanların maiden mücadelesinde son dönemlerde grubun en iyi yarışlarını yapan en formda safkanı BUSY BIMBO (2)' ya ilk sırada şans vermeliyiz.

Özellikle son iki yarışında bu gruptan çok farklı rakiplere rastlayınca kazanamayan MID YORKSHIRE GOLF (5) eküri avantajıyla en ciddi rakibidir.

Çim pistte hayli tatminkar yarışlar yapan MOSS QUITO (1) uzun aradan sonra koşacak olsa da oldukça güçlü bir fiziğe sahip ve piste fazlasıyla uyum sağlayabilir.

Son koşuları istikrarlı DANEGLOW (3) ve son yarışı ölçü olmayan TWIST AND TWIRL (7) koşunun sürpriz isimleridir.

5.AYAK: 

Çok at yazılması gereken ayaklardan birisi de bu koşu. Son kez koştuğu maiden mücadelede çok daha ciddi rakiplerin ardından üçüncü olurken hayli aşama kaydetmiş görüntü sergileyen SERAPHIMA (9) başta olmak üzere son ikinciliği ile HARVEST MIST (6), aynı koşunun üçüncüsü EXCEEDEXPECTATIONS (2), son koşusunu kazanan AD VITAM (7), kısa aranın ardından koşu gören TARTAN TRIP (1) ile birlikte istikrarlı safkanlarPRIGSNOV DANCER (5), SWEET VINTAGE (12), LASTKINGOFSCOTLAND (10) ve PICCOLO EXPRESS (4) koşunun şanslı isimleridir.

6.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 7 düzeydeki handikap mücadelesi istikrarsız ve vasat düzeydeki isimlerin katılımıyla her türlü sonuca açık.

Her şeye rağmen pist ve mesafedeki tecrübelerine istinaden KATMAI RIVER (12), MEGLIO ANCORA (7) ve APPYJACK (11) ilk planda değerlendirilmelidir.

Son koşusunu görmezden geldiğim TORNADO BATTLE (10) bir önceki üçüncülüğünde son yüzlere kadar rahat geldi ve bugün daha iyisini yapabilir.

Uzun aradan sonra koşacak olmasına rağmen ZAVIER (1), istikrarsız koşularına rağmen STANLOW (4), aradan sonra koştuğu yarışını beğendiğim PENDLE LADY (2) ile birlikte CLASSY TRICK (6) ve ELLAAL (3) bu zor koşunun şans verilmesi gereken isimlerdir.

13 aralık ingiltere wolverhampton erken bahis oranları

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU4-35-82-6
2.KOŞU12-76-3
3.KOŞU4-35-1-67-8
4.KOŞU7-26-51-4
5.KOŞU1-23-76-5
6.KOŞU7-2-64-5-110-12
7.KOŞU7-1211-1-10-23-5-4
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk