5 Eylül 2013 İzmir At Yarışı Tahminleri

izmir tahmini 5 eylül
1.Ayak;

Son koşusunu kazanırken çok iyi gözüken 8 numaralı Kızımın Kızı idmanlarında da formunu sürdürdüğünü göstermekte ve bu nedenle de koşunun şanslı ismi.

Bu safkanın en ciddi rakibi 4 numaralı Passing Shot ve son ikinciliği ile dikkat 9 numaralı Black Splendor olacaktır.

Koşunun süprizini 10 numaralı Göksu Yıldızı bombasını ise yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 11 numaralı Lady Karaca yapabilir.

2.Ayak;

5 numaralı Doremi Ahmet,1 numaralı Feride Ana,12 numaralı Ezgican ve 9 numaralı Wine Time öncelikle yazılması gereken safkanlar.

4 numaralı Najavo Best ve 3 numaralı Konkrit daha sonra değerlendirilecek safkanlar.

3.Ayak;

4 numaralı Affanbey,1 numaralı Urla Efesi,2 numaralı Sansar ve 8 numaralı Altınyumak arasındaki mücadelenin birinciliği belirlemesi normal sonuç olacaktır.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Ilıca koşusunda pırıl pırıl görüntüsü ile 3 numaralı Star Cat bu koşuyu kazanacaktır sizlere tek olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler eküri avantajı ile 2 numaralı Adisa'yı yazabilirler.

5.Ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu günün sürprize açık koşularından biri olarak gözüküyor bu nedenle de çok at yazmakta fayda var.

Öncelikle yarış performansı olarak rakiplerinden daha iyi durumda olan 10 numaralı Greengage ve 13 numaralı Midpoint değerlendirilmelidir.

Daha sonra 8 numaralı ABSOLUTE STAR,son iki koşusunda çok kötü koşan 1 numaralı GREEN, PALACE,son dördüncülükleri tatminkar olan 11 numaralı HAZ PINARIM ve 12 numaralı KOMŞU TINAZ yazılabilir.

6.Ayak;

Son üç koşusundan ikincilikle ayrılan 13 numaralı Osmancan jokeyi Fatih Vurucu ile birincilik hasretini sona erdirecektir günün ikinci bankosu olarak sizlere öneriyorum.

5 Eylül İzmir Altılı Tahminim;

1.Ayak; 8,4,9
2.Ayak; 5,1,12,9,4,3
3.Ayak; 4,1,2,8
4.Ayak; 3
5.Ayak; 10,13,8,1,11,12
6.Ayak; 13

Kupon Bedeli ; 21,60
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk