Ana Sayfa » , » Hakeem Yarış Atı Sakatlandı

Hakeem Yarış Atı Sakatlandı

hakeem yarış atı
Güçlü orjini ile ön plana çıkan Hakeem isimli safkan kazandığı yarışlarla orjininin hakkını vermeye başlamıştı ki safkandan üzücü bir haber geldi.

En son katıldığı Karayel koşusunu rahat bir tempoda kazanırken ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha yarışseverlere gösteren Hakeem yarıştan sonra topallamaya başlamış.

Bunun üzerine veteriner hekimleri tarafından kontrol edilen safkanın sağ dizinde ufak bir kırığa rastlanmış.

Ameliyat edilecek safkanın bu kırığı alınacak.

Bu sezon yarışlara katılmayacak safkanın gelecek sezondan itibaren idmanlara başlayacağı belirtilirken yarış hayatına da büyük ihtimal devam edebilecek.

35 bin dolar gibi cüzzi bir fiyata alınan Hakeem'in varolan bir probleminin nüksedip etmediği yarışseverlerce sorulan bir soru.

Bu kadar kaliteli bir atın bu fiyatlarda alıcı bulması ve şimdiden kendisi için verilen parayı fazlasıyla çıkarması da safkanın problemli şekilde alındığı iddialarını destekler nitelikte.

Ya da işin daha farklı bir boyutu var bilemiyoruz.

Hakeem safkanının sahibi Hikmet Kızılca ve ilgililerine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken safkanı bir an önce pistlerde görmeyi temenni ediyoruz.

Hakeem'in son kazandığı ve sakatlandığı Karayel Koşusunu izlemek için tıklayın.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk