4 Eylül Elazığ At Yarışı Tahminleri

4 eylül çarşamba altılı tahminleri
1.Ayak;

Elazığ'ın en formda atlarından biri olan 3 numaralı ROYA ve 4 numaralı MISS WILLISTON arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

10 numaralı Anael ve 2 numaralı Money Center daha sonraki ihtimaller.

2.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Elazığ Belediye Başkanlığı koşusunda öncelik 8 numaralı Kara Çocuk'ta.

Kara Çocuk eğer eksik koşarsa devreye 10 numaralı Le Luco,13 numaralı Zenda,12 numaralı Yıkıla Yıkıla ve eküri avantajıyla 6 numaralı Hammurabi devreye gireceklerdir.

Bu önemli koşunun bombasını patlatırsa 5 numaralı Gold Dancer patlatır benden söylemesi.

3.Ayak;

Son koşusunda büyük bir hayal kırıklığı yaratan 5 numaralı Rezai bu koşuyla eski performansına dönebilir.

Bu safkanın en yakın rakipleri eküri avantajıyla birlikte 2 numaralı Bir Sayfa,4 numaralı Miraybatur,12 numaralı Sahaların Yıldızı olacaktır.

Koşunun sürprizini yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 11 numaralı Dila Sultan yapabilir DİKKAT.

4.Ayak;

3 yaşlı ingilizlerin katılacağı maiden koşu da son üçüncülüğü ile dikkat çeken 9 numaralı Valör ve 4 numaralı President Rock öncelikle şanslı gördüğüm safkanlar.

Bu iki safkanın dışına çıkarsa 5 numaralı PRINCE OF PERSIA ve yarış hayatının ilk koşusu ölçü olmayan 3 numaralı OZIRIS değerlendirilmesi gereken isimdir.

5.Ayak;

1 numaralı ATEŞHATOĞLU,6 numaralı ÖZDİLÇELİK,10 numaralı KANKARTAL,13 numaralı OĞUZKAYA ve 5 numaralı HASTAYIM arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

6.Ayak;

13 numaralı SÜZGECİNOĞLU bu aralar çok formda idmanlarındaki performansını yarışa yansıtırsa bu koşuyu kazanacaktır.


4 Eylül 2013 Çarşamba Elazığ Altılı Ganyan Tahminleri;

1.Ayak; 3,4,2,19
2.Ayak; 8,10,13,12,6,5
3.Ayak; 2,4,12,11
4.Ayak; 9,4,5,3
5.Ayak; 1,6,10,13,5
6.Ayak; 13

Kupon Bedeli ; 57,60 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk