2013 Kore Federasyonu Koşusu-MY SECRET

My secret koşuyu kazanırken

7 eylül 2013 cumartesi günü koşulan Kore Yarışçılık Federasyonu koşusunu My Secret isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

İlk kez bindiği My Secret isimli safkanla uyumu dikkat çeken Halis Karataş yine klasını konuşturarak bu önemli koşuyu kazandı.

Önümüzdeki yıllarda bu ikilinin kazandığı koşulara tanık olacağımızı düşünüyorum.

Always Marju'nun seri stili ile önde kaçtığı koşda son viraj dönülürken ortaya çıkan My Secret etkili sprinti ile yarışı kazanmayı başardı.

Always Marju ise tempo verdiği koşunun son metrelerine kaçar mücadelenin içinde kalarak dikkat çekti ve bu önemli koşuyu ikinci bitirmeyi başardı.

Koşuyu Lady Dramalı üçüncü,koşunun favorisi 7 numaralı Mara Despina ise dördüncü olarak bitirdiler.

Bugünün tahminlerinde tek olarak önerdiğim Tapit Girl ise kendisinden beklenmeyecek kadar kötü bir performans sergileyerek koşuyu yedinci olarak bitirdi.

Bunun yanında Sars ve Tearra isimli safkanlarda oldukça kötü bir performans sergilediler ve büyük bir form düşüklüğü yaşıyorlar bir problemleri olduğunu düşünüyorum

1500 metre sentetik kum pistte koşulan koşuyu kazanan My Secret'in bitiriş derecesi "1.32.10" olurken ganyanı da "2.35" verdi.

2013 Kore Yarışçılık Federasyonu Koşusu-My Secret
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk