Ana Sayfa » , » Halil Polat 17 gün ceza aldı

Halil Polat 17 gün ceza aldı

mahmut doğan
Adana yarışlarına Mahmut Doğan ve Halil Polat arasında yaşanan gerginlik damgasını vurdu.

Günün ilk koşusunda Halil Polat'ın bindiği Anadolu Rüzgarı Mahmut Doğan'ın bindiği Günyalaz'a yarış içinde faul yapınca protesto yapıldı.

Yapılan protesto haklı görülünce iki safkanın sıralaması değiştirildi.

Ancak ikili arasındaki gerginlik 3. koşuda da devam etti ve küfürleşmeye-kavgaya kadar giden büyük bir gerginlik yaşandı.

Yaşanan bu olaylar sonucunda jokey Halil Polat'a 10 gün,ayrıca fazla kamçı kullanımı nedeniyle de 7 gün ceza verdi.

Bunun sonucunda jokey Halil Polat 17 gün boyunca at binemeyecek.

1992 yılında doğan ve daha 21 yaşında olan Halil Polat'ın yaptığı bu davranış bu yaşta jokey olmayı başarmış ve gelecek vaadeden bir jokeye yakışmamaktadır.

Kısa sürede bu hatalarından ders alıp başarılı olmasını temenni ediyoruz ve en kısa sürede Mahmut Doğan'dan özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum

Protesto olan ve gerginliği arttıran koşuyu sizlerle paylaşıyorum
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk