8 Eylül İstanbul Pazar At Yarışı Tahminleri

8 eylül 2013 cuma enternasyonel
8 eylül 2013 Pazar günü İstanbul Veliefendi hipodormunda koşulacak yarışların sonucu merakla bekleniyor.

Topkapı,Malazgirt ve Boğaziçi koşularının yapılacağı bu yarış gününde safkanlarımız güçlü rakiplerinin yanında şans arayacaklar.

Özellikle Talip Han ve White Ram isimli safkanlarımız bu başarıyı yakalaması en muhtemek safkanlarımız.

1.Ayak;

Güçlü orjinleri ve kan hatları ile dikkat çeken 9 numaralı STILL LOVIN YOU  ve 6 numaralı DAY OF THE NILE koşunun öncelikli şansa sahip safkanları.

Bu safkanların en ciddi rakipleri 7 numaralı Duckling ve 4 numaralı Quadis olacaktır.

Bu ayak için bu dört safkan yeterli olacaktır.

2.Ayak;

Günün ilk enternasyonel koşusu olan Boğaziçi koşusunda yurtdışında gelen 4 numaralı LOST IN THE MOMENT ve 8 numaralı AMBIVALENT isimli safkanlar güç olarak bu grubun üstündeler.

Bu safkanlara rakip olabilecek safkanların başında da şampiyon bir safkan olma yolunda ilerleyen 11 numaralı Talip Han gelmektedir.

Umudumuz Talip Han'ın uyumlu jokeyi Selim Kaya ile üst düzey rakipleri geride bırakıp bu koşuyu kazanması yönünde ancak işi çok zor.

Diğer bir formda safkanımız 7 numaralı Sanzatu ise Halis Karataş ile sürpriz yapabilir.

3.Ayak;

Son koşusunda etkili sprint i ile White Ram gibi üst düzey bir safkanın arkasında başarılı bir ikincilik elde eden 3 numaralı Sarılar Runner jokeyi Ahmet Çelik ile özlediği birinciliğe kavuşabilir.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 2 numaralı MARVELOUS IRON ve arka arkaya iki ikincilik elde eden 1 numaralı EL CONQUERADOR olacaktır.

4.Ayak;

Günün ikinci enternasyonel koşusu olan Malazgirt koşusu nda 3 numaralı NO PROBLEM AL MAURY nin bu koşuyu kazanması normal sonuç olacaktır.

1 numaralı Darfur ve 2 numaralı Kenanaco ise bu safkana rakip olmak için üst düzey bir performans sergilemek zorundalar.

5.Ayak;

Günün son enternasyonel koşusu olan Topkapı koşusunda seri stili ile 6 numaralı LIBRANNO ve sonlarda çok güçlü gelecek 7 numaralı PRODUCER arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Formda safkanımız 9 numaralı White Ram ve önde istediği avansı alması halinde 5 numaralı Fast Stars Line ise süpriz yapmak için uğraş verecekler.

6.Ayak;

11 numaralı Savurlu,7 numaralı El Ganador,1 numaralı Kimuna,6 numaralı Yenisei,2 numaralı Kral Yolu ve 3 numaralı Ofsayt ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlar.

8 Eylül Pazar Altılı Tahminim;

1.Ayak; 9,6,7,4
2.Ayak; 4,8,11,7

3.Ayak; 3
4.Ayak; 3

5.Ayak; 6,7,9,5
6.Ayak; 11,7,1,6,2,3

Kupon Bedeli ; 19,20 TL

8 Eylül Pazar 1.Üçlü Ganyan Tahminim;

1.Ayak; 1,6
2.Ayak; 5,6,8
3.Ayak; 3

Kupon Bedeli ; 50 Misli 15 TL

Günün Çiftesi ; 5.koşu 11 numaralı Talip Han / 6.Koşu 3 numaralı Sarılar Runner

Günün İkilisi ; 8.koşusu 6 numaralı Librann / 7 numaralı Producer

Günün Bankosu ; 6.koşu 3 numara Sarılar Runner

Günün Süprizi ; 5.koşu 7 numaralı Sanzatu

Günün Bombası ; 8.koşu 5 numaralı Fast Stars Line
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk