4 Eylül İstanbul At Yarışı Tahminleri

4 eylül istanbul tahminleri
4 Eylül 2013 Çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromu birbirinden önemli koşulara sahne olacak.

Muzaffer Bozok,Saim Önhon,Büyük Taarruz,Talha Dinçer,Kilyos koşularındaki mücadeleler nefesleri kesecek.

Gazi şampiyonu Divine Heart ve Fly by Me mücadelesi,All in One'ın birincilik serisine devam edip edemeyeceği gibi merakla bekleniyor.

Bunun yanında bu önemli günde Halis Karataş,Selim Kaya,Ahmet Çelik,Gökhan Kocakaya ve Yücel Bilik gibi jokeylerden hanginin güne damga vuracağı da diğer merak edilen sorulardan biri.

4 Eylül 2013 Çarşamba At Yarışı Değerlendirmeleri


1.Ayak ;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik idmanların iyi işler yapan ve son ikinciliği ile de koşu tecrübesi kazandığını gösteren 1 numaralı Farukhan'da.

Bu safkanın en ciddi rakipleri Selim Kaya ile yarışa katılacak 6 numaralı Çaygülü ve yarış tecrübesi fazla olan 8 numaralı Haymaana olacaklardır.

İlk iki koşusunda hayal kırıklığı yaratan 2 numaralı Kaprisli orjinini hakkını verirse bombayı patlatır DİKKAT.

2.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Muzaffer Bozok koşusuna 13 arap atı katılacak.Birbirlerine yakın atların katılacağı bu koşuya fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Sırasıyla son iki koşusundan birincilik çıkaran 9 numaralı Altın Adım,eküri avantajıyla 10 numaralı Kalaycı,2 numaralı Süper Baba ve 4 numaralı Pekkurt kuponlara işaretlenmesi gereken safkanlar.

Ağır kilodan etkilenmezse Fuat Çakar'lı 1 numaralı Karadeniz de mücadeleye katılabilir.Koşunun bombasını boş kiloyla yarışa katılacak olan 13 numaralı Ahpar yapabilir DİKKAT.

3.Ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Saim Önhon koşusunda bir türlü gerçek gücünü sahaya yansıtamayan 3 numaralı Derhadır Halis Karataş faktörü ile çok özlediği birinciliğe bu kez ulaşığ şanssızlığını kıracaktır ve sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

4.Ayak;

Yarışçılık camiamızın en önemli koşularından biri olan Büyük Taarruz koşusunda birbirinden kaliteli 3 yaşlı ingiliz atları mücadele edecek.

Gazi şampiyonu 2 numaralı Divine Heart uyumlu jokeyi Yücel Bilik ile ön plana çıksa da önde istediği tempoyu kurduğu zaman neler yapabileceğini bir önceki koşusunda gösteren 3 numaralı Fly by Me de en az Divine Heart kadar şanslıdır.

Gazi koşusunun favorilerinde olan ancak bu yarışta önü kapanan son koşusunda ise yarış içinde aksiyonu bozulan 4 numaralı VILLAGE WIND bombayı patlatırsa şaşırmam aman DİKKAT.

5.Ayak;

Altılı ganyanın 5.ayağı olan Talha Dinçer koşusunda büyük bir aksilik olmazsa 3 yarış üst üste kazanan 4 numaralı All in One birincliklerine bir yenisi ekleyecektir.

Bu safkanı yıkmak ya da yanına at yazmak isteyenler galoplarında adeta uçan bomba isim 6 numaralı DOCTOR olacak.

6.Ayak;

Altılı ganyan kapanışı Kilyos koşusu ile yapacak.Bu koşuda sırasıyla 2 numaralı Başkentlim,12 numaralı Günyüzü,5 numaralı Pamuk Nine ve 7 numaralı Özçetin ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

Koşunun sürprizini 3 numaralı Hıçınkaya'dan bekliyorum.

4 Eylül 2013 Çarşamba İstanbul Altılı Tahminleri (Geniş Kupon)

1.Ayak; 1,6,8,2
2.Ayak; 9,4,10,2,1,13
3.Ayak; 3
4.Ayak; 2,3,4
5.Ayak; 5,6
6.Ayak; 2,12,5,7,3

Kupon Bedeli ; 36 TL

4 Eylül 2013 Çarşamba İstanbul Altılı Tahminleri (Küçük Kupon)

1.Ayak; 1,6,8
2.Ayak; 9,4,10
3.Ayak; 3
4.Ayak; 2,3,4
5.Ayak; 5
6.Ayak; 2,12,5

Kupon Bedeli ; 4,5 TL

4 Eylül 2013 Çarşamba İstanbul Beşli Tahminleri

2.Ayak; 9,4,10,2,1,13
3.Ayak; 3,1,5
4.Ayak; 2,3,4
5.Ayak; 5
6.Ayak; 2,12,5,7,3

Kupon Bedeli ; 13,50 TL

Günün İkilisi ;

1.Koşusu ; 5 numaralı King Arda / 6 numaralı Satisfactino

Günün Çiftesi ;

3.koşu 3 numaralı KayaGibi / 4.koşu 1 numaralı Bayındırhan
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk