6 Eylül 2013 Cuma Bursa At Yarışı Tahminleri

6 eylül bursa yorumları
6 Eylül Bursa Osmangazi hipodromunda koşulacak Bursa yarışlarında ön plana çıkan iki safkanı Altılı ganyanın üçüncü ayağında 3 numaralı Eralp ve dördüncü ayağında 1 numaralı Panikli gibi gözüküyor.

Bunun yanında altılı ganyanın ilk ayağındaki Kartepeli ve Fire of Karşıyaka arasındaki rövanşın sonucu da merakla bekleniyor.

6 Eylül 2013 Cuma Bursa Altılı Yorumları

1.Ayak ;

Son koşuyu atbaşı olarak kazanan iki safkanı 9 numaralı Kartepeli ve 7 numaralı Fire of Karşıyaka mücadelesi yine birinciyi belirleyecektir.

Son koşusu ölçü olmayan 10 numaralı MARKMOST ve son koşusunu kazanırken çok iyi gözüken 13 numaralı WILD AVALACHE kesinlikle ihmale edilmeyecek safkanlar.

Koşunun sürprizini idmanlarında formda gözüken ve eküri avantajı olan 11 numaralı Özturna yapabilir DİKKAT...

2.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da öncelikli şansa sahip olduğunu düşündüğüm safkanlar 5 numaralı Toydemir ve 4 numaralı Onurlucan.

Bu safkanların en ciddi rakipleri 14 numaralı Muazzez ve 10 numaralı Çerkezköy Güzeli olacaktır.

3 numaralı Kılıçlı ve 7 numaralı Binnaz ise daha sonraki ihtimaller.

3.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan BağBozumu koşusunda 3 numaralı Eralp jokeyi Özcan yıldırım ile birinciliğe uzanacaktır sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

Yarış hayatı boyunca koştuğu koşuların sadece birinde tabela dışında kalan ve son koşularında da oldukça iyi bir performans sergileyen 1 numaralı Panikli bu koşunun da ön önemli favorisi.

En ciddi rakibi Ömer Kaya avantajı ile 4 numaralı Huma Kuşu olacaktır.

5.Ayak;

Sevdiği pist ve mesafede 11 numaralı Altunay ve form durumunun yükseldiği gözlenen 5 numaralı Yeni Ben arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

Bu iki safkan dışında at yazmak isteyenler 12 numaralı Atikkız,13 numaralı Atlıvolkan ve 9 numaralı Deliormanlı'yı yazabilirler.

6.Ayak;

Günün en karışık koşusu olan altılı ganyanın son ayağına fazla at yazmanızı öneriyorum.

Sırasıyla son iki koşusunu ikincilikle bitiren 7 numaralı İpek Ay,son yarışını şanssız bir şekilde kaybeden 14 numaralı Ateş Girl,arka arkaya beklenmedik şekilde iyi koşan 5 numaralı One of Kind,son koşusunu kazanan 10 numaralı Börükan,ağır kilosuna rağmen ekürili 1 numaralı Tekdoğan ve Erhan Yavuz avantajı ile 4 numaralı Jaw Breaker yazmanızı önereceğim safkanlar.

Koşunun bombasını 6 numaralı Alişkoç yapabilir DİKKAT

6 Eylül Bursa Altılı Ganyan Tahmini

1.ayak; 9,7,10,13,11
2.ayak; 5,4,14,10
3.ayak; 3
4.ayak; 1
5.ayak; 11,5,12,13,9
6.ayak; 7,14,5,10,1,4,6

Kupon Bedeli ; 35 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk