8 Eylül Pazar Adana At Yarışı Tahminleri

adana tahmini 8 eylül
8 Eylül 2013 pazar günü Adana'da koşulacak yarışlar her ne kadar İstanbul'da koşulacak yarışların gölgesinde kalsa da üst düzey mücadelelerin yaşancağı bir gün olacağa benziyor.


Altılı ganyanın ilk ayağında Pasifika,üçüncü ayağında My Pegasus ve beşinci ayağında Balbey günün güvenilir safkanları olarak düşünüyorum.

Bunun dışında günün ön önemli koşusu olan Pamukova koşusunda da Hızlıtay,Sedat Bey ve Demironur mücadelesinin birinciyi belirlemesi normal sonuç olacaktır.

1.Ayak;

Son koşusunda sprintinde geç kalan ve ikincilikle yetinen 3 numaralı Pasifika jokeyi Gökhan Yılmaz ile bu koşuyu kazanmasını beklediğim safkan ve sizlere tek olarak öneriyorum.

Büyük kupon yapacaklar ve yanına at yazmak isteyenlere son koşusunu kazanan 8 numaralı Bandidas ve 7 numaralı Tinkerbell'i yazabilirler.

2.Ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak 3 yaşlı arap atlarının katılacağı koşuda öncelik idman pistinde başarılı işler yapan 2 numaralı Cesi,eküri avantajıyla 4 numaralı Haliç Beyi ve 9 numaralı Ezgi Hanım'da.

5 numaralı Özdenören ve 1 numaralı Cankadir daha sonra değerlendirilmesi gereken safkanlar.

3.Ayak;

Kalite safkan 3 numaralı My Pegasus'un jokeyi Mehmet Kaya ile bu koşuyu rahat kazanmasını bekliyorum ve sizlere günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler arka arkaya başarılı yarışlar koşan 6 numaralı DEUX EX MACHINE'i değerlendirebilirler.

4.ayak;

Günün en önemli koşusu olan Pamukova koşusunda kalite olarak bu grubun üstünde bir safkan olduğunu düşündüğüm ve önde boş kalması halinde bu grubu geçecek olan 4 numaralı Hızlı Tay'ı öncelikle kuponlara yazmanızı öneriyorum.

Bu safkanın en ciddi rakipleri  sonlarda etkili gelecek olan ve Fuat Çakar'ın bindiği 3 numaralı Demironur ve Erhan Yavuz faktörü ile formda safkan 8 numaralı Sedat Bey olacaktır.

Koşunun bombasını 1 numaralı Sonalp yapabilir DİKKAT.

5.Ayak;

1 numaralı Balbey son koşusunda sert gruptan etkilenmiş ve koşuyu dördüncülükle bitirmişti.Bu yarılta çok daha uygun rakipler arasında bu koşuyu kazanacaktır.

6.Ayak;

Altılı ganyanın son ayağı sürprize açık bir koşu olduğundan bu ayağı kapatmak en mantıklı tercih olacaktır.

8 Eylül Adana Altılı Tahminim

1.Ayak; 3

2.Ayak; 2,4,9,5,1
3.Ayak; 3,6
4.Ayak; 4,3,8,1
5.Ayak; 1
6.Ayak; H

Kupon Bedeli ;  24 TL

8 Eylül Adana Misli Altılı Tahminim 

1.Ayak; 3
2.Ayak; 2,4
3.Ayak; 3
4.Ayak; 4,3
5.Ayak; 1
6.Ayak;1,2,7,8,11,12

Kupon Bedeli 10 misli; 12 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk