7 Eylül Cumartesi Ankara At Yarışı Tahminleri

7 eylül ankara at yarışı tahmini
1.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Tigem koşusuna 3 yaşlı arap atları katılacak.

Bu yarışta son iki koşusunda duble yapan ve form durumu yükselerek devam eden 1 numaralı Babür öncelikli şansa sahip safkan.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 2 numaralı Bilgininoğlu,sert grupta birincilik elde ederek büyük bir sürpriz yapan 13 numaralı Tornacı,eküri avantajıyla 10 numaralı Kıbrıs olacaktır.

Koşunun bombasını 11 numaralı Koyramert yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

son koşuları birbirinden başarılı olan 6 numaralı Hadise ve 9 numaralı Özüm Ülkü arasındaki mücadele koşunun birincisini belirleyecektir.

Fazla at yazmak isteyenler 7 numaralı Rüya Gibi,2 numaralı Sen Ben ve 11 numaralı Yaman Ülkü'yü yazabilirler.

3.Ayak;

200 metre kum pitteki koşuda 8 numaralı Balıkesirli isimli safkan sonlardaki etkili "sprint" i ile rakiplerini geride bırakacaktır sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maide koşu da yarış performansları rakiplerine göre daha iyi olan 2 numaralı Gazebo,4 numaralı Mecanic ve eküri avantajıyla 8 numaralı Serial Girl bu koşu için yeterli olacaktır.

5.Ayak;

Son iki koşusunda duble yapan 8 numaralı Güvenay,7 numaralı Yavuzsoy,11 numaralı Dilşar Beyi ve 4 numaralı Azmican sırasıyla yazmanızı önereceğim safkanlar.

 Hafif kilolu 13 numaralı Ensarhan koşunun bombası ismi olabilir

6.Ayak;

Son koşusundaki ikinciliği ile formda günlerine geri döndüğünü gösteren ve eküri avantajıyla bu koşuya katılacak olan 2 numaralı Spice Cat ve arka arkaya iki ikincilik ile gözdolduran 4 numaralı Best Wango öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Son koşusunu kazanan 9 numaralı IMPASSIONED,arka arkaya başarılı koşular koşan 8 numaralı BANA İNAN bu safkanların en ufak hatasını affetmeyecek isimler olacaktır.

10 numaralı Royal Tozan ise beklenen patlamayı bu koşuyla yaparak sürpriz yapabilir DİKKAT.

7 eylül cumartesi altılı tahminim

1.ayak; 1,2,13,10,11
2.ayak; 6,9
3.ayak; 8
4.ayak; 2,4,8
5.ayak; 8,7,11,4,13
6.ayak; 2,4,9,8,10

Kupon Bedeli ; 37,50 TL

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk