5 aralık diyarbakır at yarışı tahminleri

5 aralık diyarbakır yarış programı
birinci ayak;

İki yarış üst üste kazandıktan sonra Elazığ'a giden ve bu durumdan sonra formu düşen 1 numaralı Özturgut idmanlarında toparlanmış gözüküyor.

Sevdiği pist ve mesafede dişine göre rakiplerinin yanında yüksek şansa sahip olduğunu ve tek atılabileceğini düşünüyorum.

Riske giremeyenlere ise formda safkan 5 numaralı Fikokaya ve son ikinciliğini çok beğendiğim 2 numaralı Sihirim isimli safkanları değerlendirebilirler.

ikinci ayak;

birbirinden vasat durumdaki 3 ve yukarı ingiliz atlarının katılacağı Handikap 13 koşuda yarışa katılan safkanları birbirinden ayırmak oldukça zor.

Ne idmanları ne de yarış performansları ile ön plana çıkan bir safkan yok.

Bu nedenle de yüksek ihtimalle sürpriz bitecek bu ayakta yatmamak için bu ayağı kapatmanın mantıklı olacağını düşünüyorum.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacğaı maiden mücadelede son üç koşusundan da ikincilik çıkaran,bu koşuların ikisinde birinciliği az farklarla kaçıran 7 numaralı Öncelkızı eküri avantajı ile günün en sağlam atı olarak gözüküyor.

Sevdiği mesafede bu safkanı banko olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Son iki koşusundan birincilikle ayrılan 5 numaralı Little Cat kendisini tanıyan jokeyi ve sevdiği mesafede favorim.

Ancak bu safkanın kariyeri boyunca koştuğu 53 yarışta sadece beş birinciliği olduğunu,kariyerinde birkez daha arka arkaya 2 yarış kazandığını daha sonra da uzun süreler boyunca birinci gelemediğini belirtmek gerekiyor.

Bu nedenle de Diyarbakır Belediye Başkanlığı koşusunda kalite safkan Kara Çocuk'un arkasında büyük bir sürpriz yaparak ikincilik elde eden 1 numaralı Best Commander ve ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 8 numaralı Yıkıla yıkıla isimli safkanları yazmakta fayda olacağı kanaatindeyim.

her ne kadar kum pistte başarısız gibi görünse de geçmişte bu pistte birincilikleri olan 7 numaralı Black Brow koşunun sürprizini yapabilir DİKKAT....

beşinci ayak;

1700 kum pistte kazandıktan sonra 1900 kumda ikincilik elde eden 10 numaralı Lyra yine kısalan mesafede favorim.

Ancak ve ancak 3 numaralı Çinikız tırnaklarının ucunda deniliyor bu nedenle de sakın bu safkanı yazmadan kupon doldurmayın.

Yarışın diğer şanslı isimleri 5 numaralı İnsafınKızı ve 7 numaralı Rikkat....

altıncı ayak;

1 numaralı ALWAYS DELFINA ve 5 numaralı SMALL HALO rakiplerinin çok önünde güç ve kaliteye sahipler.

Bu nedenle de normal şartlarda bu iki safkanın mücadelesi birinciyi belirler.Bu iki safkan bir şekilde gelemezse altılı ganyan büyük para yapar ilgililere duyurulur.

5 aralık diyarbakır altılı kuponum:

1.ayak; 1,5,2
2.ayak; H
3.ayak; 7
4.ayak; 5,1,8,7
5.ayak; 10,3,5,7
6.ayak; 1,5

kupon bedeli ; 28,80 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk