Spy X 3 aralık adana altılı ganyan tahminleri


 birinci ayak;

7 numaralı Emir Sultan,9 numaralı Panter ve 12 nuamralı Çeliksoy arasındaki mücadeleye 11 numaralı Şah Remo'nun katılabileceğini düşünüyorum.

ikinci ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım 7 numaralı Kuzey Gökhan Kocakaya ile yüksek şans verdiğim isim.

9 numaralı Compressor ve 4 numaralı Shark Attack en sert rakipleri olacaktır.

Koşunun sürprizini 2 numaralı Babaözgür'den bekliyorum.

üçüncü ayak;

Günün sürprize açık koşularından biri olduğunu düşündüğüm bu ayakta 8 numaralı Mine Hanım,10 numaralı Su Berak ve 3 numralı Aybirgen eşit şans tanıdığım safkanlar.

5 numarlaı İhsan Sultan ve 1 numaralı Ağa Gelin daha sonraki ihtimaller.

dördüncü ayak;

Sevdiği pist ve mesafede 5 numaralı Mansoor Halis Karataş ile fotoyu önde geçecektir.Ancak yarış içinde huysuzlanırsa ve kötü koşarsa 7 numaralı Akarçay ve 2 numaralı Huysuz devreye girerler.

beşinci ayak;

Aprantisi ile bütünleşen ve arka arkaya iki birincilik elde eden 4 numaralı PRINCESS SEAHERO devam eden formu ile günün bankosu olarak önereceğim safkanı.

altıncı ayak;

Çok uzun bir dönem başarısız bir dönem geçiren ancak idmanlarını yarışa yansıtmaya başlayınca arka arkaya ikincilik elde eden 4 numaralı Karaka Moon yatkın olduğu mesafede favorim.

12 numaralı Bandiero artan formu ile bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

3 numaralı Hınzır,7 numaralı Desert Eagle ve 6 numaralı Mulan isimli safkanlardan çok başarılı performanslar bekliyorum.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk