4 aralık 2013 diyarbakır at yarışı tahminleri


4 aralık 2013 çarşamba günü diyarbakır'da koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.Bu koşular saat 12:45 de start alacak ; altılı ganyan ise saat 13:15 de başlayacak.

Yarışa katılacak safkanların azlığı ile dikkat çeken programda birinci,üçüncü,dördüncü ve beşinci ayaklar kapatıldığında 90 TL lik bir kupon oluşuyor.(Aynı şekilde farklı ayakları kapatma tercihleri de yapılabilir)

Yani altılı tutturmak için iki teke ihtiyacınız olacak bu tarz bir kupon yapılırsa.Bütçesi geniş yarışseverlerin deneyebileceği bir kupon modeli olacağını düşünüyorum.

4 aralık diyarbakır yorumları;

birinci ayak;

Sondan bir önceki koşusunda çok başarılı olup birincilik elde eden ve bu koşudaki rakiplerinden bazılarını geride bırakan,son koşusunda ise Always Delfina'nın arkasında ikincilik elde eden 3 numaralı Camaraderie favorim.

bu safkanın bir aksilik olmazsa kazanacağını düşünsem de yarışların diyarbakır'da olması ve ilk ayakta yatmamak için son koşusunu uzak farkla kazanan 5 numaralı Borason'ı da kuponlara yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Diğer bir seçenekte 5 atın katıldığı bu ayağı kapatmak olabilir ; tercih sizin...

ikinci ayak;

Günün en önemli yarışı olan Malabadi koşusunda öncelik son koşularında büyük bir rekabete giren ve yarışı 1-2 bitiren 1 numaralı Hüsmen ve 2 numaralı Kırdemirkır'da.

Ağır kilolar ile koşmaya alışkın olan bu iki safkan arasında rakibinin arkasında ikinci olan 2 numaralı :Kırdemirkır'ı bu yarışta bir adım önde görüyorum.

Bu iki safkanın eksik koşmaları halinde kariyerinin en formda dönemini geçiren 4 numaralı Hastayım artan kilodan etkilenmezse yine iyi koşabilir.

Yarışın sürprizlerini ise rakiplerine göre kilo avantajları olan 11 numaralı Canbamka ve 12 numaralı Hakansoylu yapabilir dikkat.

üçüncü ayak;

Altılı ganyanın en zor ayaklarından biri olduğunu düşündüğüm bu koşuda 9 safkan mücadele verecek.Bana göre programı sürpriz olması en muhtemel ayağı olduğundan bu ayağı kapatmayı düşünüyorum.

dördüncü ayak;

Son koşusunda favori olmasına rağmen yarışı bu yarışta da rakibi olan Rojbaş'a geçilerek ikinci olan 6 numaralı Armina azalan kilosu ile son yarışın rövanşını alacaktır.

Bu safkanı sevdiği pist ve mesafede günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Yine birbirine denk safkanların katılacağı bu mücadelede ayağı kapatmanın mantıklı olacağını düşünüyorum ve yine hepsi diyorum.

Ufak bir hatırlatma olarak yarışa eküri katılan safkanlardan birini yazıp maliyeti azaltacağız.

altıncı ayak;

Altılı ganyanın son ayağında sırasıyla son koşusunu kazanan 3 numaralı Garibim,9 numaralı Gülennur,11,numaralı Küçük Hisa ve 4 numaralı İvriz Gülü ayrım yapmadan yazmanızı önereceğim isimler.

4 aralık altılı kuponum;

1.ayak; 3,5
2.ayak; 1,2,4,11,12
3.ayak; H
4.ayak; 6
5.ayak; H
6.ayak; 3,9,11,4
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk