3 aralık Marsilya at yarışı tahminleri


3 Aralık 2013 tarihinde salı günü Fransa'nın Marsilya / Pont de Vivaux Hipodromu’nda yapılacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Yarışlar 19:10 da başkayacak ; altılı ganyan ise saat 18:40 da başlayacak.

Altılı Ganyan ile birlikte; yedili plase, beşli, dörtlü ve üçlü ganyan oynanabilecek.Birim fiyat 3 Kuruş

3 aralık marsilya-fransa yorumları

1.AYAK: 3 yaşlı dişi safkanlara it uzun mesafeli handikap mücadelede rakiplerine oranla az sayıda start almasına rağmen yaptığı yarışlarla grubun en formda atı görünümündeki SHERGARA (2) favorim. Son koşularında beklenen yarışlarını yapamasa da tecrübesiyle uygun grupta etkili koşabilecek olan RUSSIAN REEL (1) en yakın rakibi. Son iki yarışıyla çıkışa geçen RADIATON (5), başarısız yarışlarının ardından toparlanma süreci içerisinde olan AUDACIEUX BERE (12), inişli çıkışlı performansına rağmen uygun grupta ARTISTE BERE (11)ve kısa aranın ardından koşacak olan MEDIA PEARL (13) koşuda şanslı olabilecek isimlerdir.

2.AYAK: Oldukça istikrarsız ve çoğunu maiden isimlerin oluşturduğu grupta formu ve son dönemlerdeki istikrarlı koşularıyla grubun bir adım önüne çıkan ROCKET PRIME (2) en şanslı safkan. Henüz maiden olmasına rağmen gününde olduğu zaman tatminkar yapabilen MELAMARE (8) en ciddi rakibi olup LADY OF LIGHT (10), LEARGAS (6), NABAA SPEED (7),BLACKSOU (9) ve ROYALITTA (1) koşunun sürpriz safkanlarıdır.

3.AYAK: 2 yaşlı safkanların uzun mesafeli koşusunda yarış yaşamına 1800 metre de kazanarak başlayan BANYU (6) uzayan her mesafede ve gün geçtikçe daha da etkili koşacak bir isim. Bugün bir kez daha kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK: Günün bence en zorlu yarışı. Oldukça fazla ata şans verilmesi gereken koşunun mümkünse kapatılması taraftarıyım.

5.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların start alacağı handikap mücadelede son G3 yarışını görmezden geldiğim ve bu tip handikap yarışlarda devamlı başarılı olmuş bir isim olan CARNOUSTIE (7) ile bu sezon başladığı yarış yaşamında oldukça başarılı performans sergileyen LAGOA (4) arasında birincilik mücadelesi bekliyorum.

6.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanların uzun mesafeli handikap mücadelesinde güç ve performans olarak rakiplerinden farklı olan VILACCA (1) ve UN DE LA CANEBIERE (2) arasındaki mücadeleden koşunun galibinin çıkmasını bekliyorum.

Fransa Marsilya / Pont de Vivaux erken bahis oranları;

FAVORİPLASE  SÜRPRİZ
1.KOŞU13-14-3-112-10-6
2.KOŞU9-53-116-7-4
3.KOŞU9-111-8-210-4-7
4.KOŞU64-52-3-7
5.KOŞU84-26-5-3
6.KOŞU24-73-1
7.KOŞU512-3
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk