İzmir 6'li ganyan tahmini 1 aralık pazar


1.Ayak: Yakın ara tabela dışı kaldığı son koşusu tatminkâr olan ve idman pistinde de beğenimi kazanan GARANTİ favorim.

Grubun formda isimlerinden olan SABRİHAN etkili formu ile favorinin en ciddi rakibidir. Pist ayırımı yapmadan istikrarlı sonuçlar elde eden KARAMÜRSEL, sert rakiplerinden etkilendiğini düşündüğüm son koşusu ölçü olmayan RAZYANA ve ilk iki startında da başarılı koşan KIŞLALI daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

2.Ayak: İstanbul ve İzmir pistinde start aldığı koşularında bu grup için son derece tatminkar sonuçlar elde eden ve yarış hazırlıklarında da bir hayli dikkat çeken TEAR DROP sihirbaz jokeyi ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

3.Ayak: Dört ay kadar ara verdikten sonra start aldığı koşusundan birincilikle ayrılmayı başaran kalite isim ARBOND bir kez daha fotuyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, son koşusuna göre azalan sıkletinin avantajını kullanmak isteyecek olan DEEP FOREST, yaşça büyük rakipleri ile mücadele edecek olmasına rağmen süper formunu korumayı başaran MADIBA ve bu koşu ile birlikte çıkışa geçeceğine inandığım YİĞİT OĞLUM sırası ile devreye girebilirler.

4.Ayak: Ankara çim pistinde start aldığı dört koşusunda da tabela içerisinde kendisine yer bulmayı başaran ve burada yapmış olduğu hazırlıklarında da daha iyi duruma geldiğini gösteren SEKVENS maidene veda etmeye en yakın isimdir.

Bir süredir start almamasına rağmen idmanlarına hız kazandırarak yeterli kondisyona ulaştığını gözlemlediğim FERNANDES, her geçen gün biraz daha iyi duruma gelmeye başlayan WOLFRAM ve tabelanın son sırasında tamamladığı koşusunda yeşil ışık yakan SABIRLIBEY favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

5.Ayak: Günün sürprize en müsait görünen bu koşusunda benim sıralamam, SERTBOĞAÇ, ŞAHŞAMİL, MURA
TKAYA, ATEŞCAN, KARAHİSAR ve MAGMA şeklinde.

6.Ayak: Son iki startında ortaya koyduğu performansını tekrarlaması halinde PHOSPHOROS birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

Bilinen süratli stilinin avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyecek olan RUNNING THUNDER, toparlanmaya başlayan ALL IN, bu aralar eli kulağında olan GOLD ONE ve üçüncü olduğu son koşusu ile dikkat çeken AKTAŞ koşuda söz sahibi olabilecek diğer isimlerdir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk