Günün Şanlıurfa at yarışı tahminleri


2 aralık 2013 pazartesi günü Şanlıurfa hipodromunda düzenlenecek yarış programı 9 koşudan oluşuyor.Yarışlar 11:45 de star alırken altılı ganyan saat 13:15 de başlayacak.

Halil Parıldar'ın bir koşu kazanması halinde jokey olacağını hatırlatmakta fayda var ; büyük ihtimal bugün jokey olacaktır.

2 aralık şanlı urfa yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda kum pistteki son koşusunda dördüncü olan TUMBUL KASIM(6) iyi form durumu ile favorimizdir. SON MARTI(5) en güçlü rakibidir. TORUNADO(13) ve MİRZATAN(4) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Kum pistteki son koşuları başarılı geçen ALİYE ÇEÇAN(4) öncelikle değerlendirilmelidir. MAHBUBE(11) ve NAZLIGÜL(3) en yakın rakipleridir. KIRAÇ KIZ(2) sürpriz şansına sahiptir.

3.Koşu: Son koşusunda kum pistte ikinci olan ÖZGÜR MONİKA(12) artan formuyla favorimizdir. SİHİRİN KIZI(13) en güçlü rakibidir. BEKMEZKAYA(1) ve MİNİF KIZI(8) sürprizde değerlendirilebilir.

4.Koşu: Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunu kazanan DUMAN ALİ(3) iyi form durumu ile kazanabilir. PRINCE EMİR(6) ve TRENDSETTER(5) en yakın rakipleridir. OVER GROWN(11) sürpriz şansına sahiptir.

5.Koşu: Kum pistteki son koşusunda ikinci olan YAİR(11) iyi form durumu ile favorimizdir. THUNDER CLOUD(1) ve PALLADIUM(9-2) ihmal edilmemelidir. SEL SEBİL(4) sürprizde değerlendirilebilir.

6.Koşu: Start aldığı son koşusunda kum pistte dördüncü olan SURUÇKAN(6) artan formuyla favorimizdir. DİLŞADOĞLU(4) ve DENİZ ASLANI(3) en yakın rakipleridir. RIDVAN AĞA(5) sürpriz şansına sahiptir.

7.Koşu: Kum pistteki son iki koşusunu da kazanan BAWIKAL(1) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. GARDEN OF HEAVEN(5) en ciddi rakibidir. KAIZEN(9) ve COŞKUNGIRL(3) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Son koşularında iyi performans sergileyen BABAKEYA(11) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. ARDAKAYA(3) ihmal edilmemelidir. ANADOLU RÜZGARI(2) ve ALMİRHAN(13) sürprizde değerlendirilebilir.

9.Koşu: Günün son koşusunda kum pistte start aldığı son iki koşuyu da kazanan ORMAN(7) iyi form durumu ile favorimizdir. MUSTİ(4) ve ÇÖLAVI(8) en yakın rakipleridir. NAYİF BEY(1) sürpriz şansına sahiptir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk