6 aralık ingiltere at yarışı tahminleri


6 Aralık 2013 cuma günü İngiltere'nin Wolverhampton hipodromunda koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Yarış programındaki ilk koşu 18:00 da start alacak ; altılı ganyan 18:30 da başlayacak.

Altılı Ganyan dışında yedili plase,beşli ganyan,dörtlü ganyan ve üçlü ganyan da oynanabilecek.(birim fiyat 3 kuruş)

1.AYAK: 3 yaşlı safkanlara ait uzun mesafeli handikap mücadelede çok daha ciddi rakiplerle start aldığı son koşusunda güvenerek ilk sıradan şans verdiğimiz REBEL FORCE (1) her ne kadar kazanamamış olsa da hayli tatminkar bir yarış sergiledi. Ben o yarışındaki performansını yinelemesi halinde çok daha uygun bu rakipler yanında kazanacağını düşünüyorum.

2.AYAK: Kum pistte start aldığı son iki yarışında da çok etkili gözüken ve özellikle son yarışında çok daha ciddi rakibine finiş önünde teslim olan FROST FIRE (5) uygun grupta en şanslı isim. Son yarışlarında handikap mücadelelerde boy gösterip tatminkar yarışlar çıkartan HANALEI BAY (2) ciddi rakibidir.

3.AYAK: 3 yaşlıların CL6 handikap mücadelesinde yarışları her ne kadar vasat olsa da ilk kez kuma çıkan ve Wolverhampton'ın yavaş pistinde çok daha etkili koşabileceğini düşündüğüm BERKELEY STREET (4), uzun aradan sonra koştuğu ilk kum yarışında çok formda bir rakibe rastlayan HYPNOTISM (5), İngiltere' ye geldikten sonra formunu bulup arda arda etkili yarışlar çıkartan bahis şirketlerinin ağır favorisi BETTER VALUE (1)arasında bir yarış olmasını bekliyorum.

4.AYAK: Peş peşe kazandığı yarışlarının ardından daha ciddi rakipler yanında başarısız kaldığı son yarışını ölçü almadığım emektar safkan ONE WAY OR ANOTHER (6) kendi grubuna dönmesiyle yine en şanslı isim olacaktır. Formsuz görüntülerine rağmen grubun iyi isimleri diyebileceğimiz COMPLEXITY (3) ve PRIME EXHIBIT (4) öncelikli rakipleri olop son ikincilikleri ile CANTOR (5) ile PRAVDA STREET (8) koşunun sürpriz safkanlarıdır.

5.AYAK: Hayli vasat olarak nitelendirebileceğimiz 2 yaşlı tayların maiden mücadelesinde son koşuları itibariyle grubun en formda ve en güvenilir atı pozisyonunda olan COISTE BODHAR (2) en şanslı isim olup günün alternatif banko tercihi de olabilir. Son koşusunda Coiste Bodhar'ın uzak farklı gerisinde 4. olan SEVEN LUCKY SEVEN (4)' in yavaş pistlerde daha farklı koşabilecek görüntüsü var ve en ciddi rakibidir. İki kez start alıp kazanıra dahi girebilecek bir yarış yapmamış olsa da zayıf grupta çıkış yapabilecek bir yarış yapabileceğini düşündüğüm KINKOHYO (6) koşunun sürpriz ismidir.

6.AYAK: Günün en yüksek performanslı isimlerini izleyeceğimiz koşuda ayrım yapmadan tüm safkanlara şans vermeliyiz.

6 aralık İngiltere Wolverhampton tahminleri

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU435
2.KOŞU461
3.KOŞU521
4.KOŞU135
5.KOŞU846-3
6.KOŞU284-1
7.KOŞU835-6

tablo tjk'dan alıntıdır...
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk