Adana at yarışı yorumları 4 aralık çarşamba


birinci ayak;

Yarış hayatında katıldığı 7 koşunun altısını tabelada bitirmeyi başaran kum pistin başarılı safkanı 2 numaralı Sancaktepe usta jokeyi ile favorim.

4 numaralı YalnızKurt en az favorim kadar etkili bir yarış beklediğim safkan.

Bu iki safkanın bu ayak için yeterli olacağını düşünsem de 7 numaralı Ağabişkek koşunun sürpriz ismi olabilir dikkat...

ikinci ayak;

Bölünen maiden'ın ilk ayağında 7 numaralı I Need a Hero,13 numaralı Torrent ve 15 numaralı Victory Book eşit şans verdiğim safkanlar.

Bu safkanların yanına sürpriz arayanlar ilk koşusunda fazla sıkılmayan artan kondüsyonu ile 1 numaralı Açina'yı yazabilirler.

üçüncü ayak;

Uzun-kısa mesafe ayırt etmeden arka arkaya iki birincilik elde eden ve bu gruptaki birçok rakibini geride bırakan 3 numaralı Senben Halis Karataş ile favorim.

Formunda ilerlemeler olan 8 numaralı Pastacı ve 11 numaralı Özkuruş rakiplerinin hatasının kollayacaklar.

Koşunun sürprizini son koşusunu ölçü almadığım 1 numaralı Ensarhan yapabilir DİKKAT...

dördüncü ayak;

Son koşusunda altıncı olmasına rağmen çok ciddi rakipleri geride bırakan ve Sanzatu gibi bir isimli kafa kafaya fotoya girip az farkla 6. olan 2 numaralı Unicornus dişine göre rakiplerini geride bırakacaktır.

Bu safkanı usta jokeyi ile banko olarak öneriyorum

beşinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı Bölünen maiden'ın ikinci ayapında son koşusunda büyük bir sürpriz yapan ve ikincilik elde eden 6 numaralı La Bomba ve kum piste yatkınlığı ile dikkat çeken 8 numaralı Lucky Su öncelikli şans verdiğim isimler.

3 numaralı Deli Servet,7 numaralı Leyla Nur ve Ahmet Çelik ile yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan Princess Marbling daha sonraki ihtimaller.

altıncı ayak;

Uzun kısa mesafe ayırt etmeden birbirinden başarılı performanslar sergileyen 3 numaralı Osman Baba uygun rakiplerinin yanında eküri avantajıyla ilk tercihim.

1 numaralı Fakı Bey son koşusunda Monsoor'un arkasında güzel bir ikincilik elde etmiş ve Osman Baba'yı geride bırakmıştı devam eden formu ile yine etkili olur düşüncesindeyim.

Bu iki safkanın dışına çıktığı anda birçok safkanın birincilik şansı olduğunu düşünüyorum.

Sürpriz sıralamam ;
  • 15 numaralı Anadolukaya
  • 14 numaralı Sırra Kadem
  • 13 numaralı Amazonik
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk