7 aralık 2013 ingiltere at yarışı tahmini


7 aralık 2013 cumartesi günü İngiltere'nin Wolverhampton hipodromunda düzenlenecek yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Altılı ganyan Saat 20:20 de başlayacak.

1.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait Class 5 düzeydeki handikap mücadelede son iki yarışında çok iyi yarışlar yapan GEORGE FENTON (1), iki gün önceki yarışında trafik sorunu yaşamasına rağmen kazanmayı başaran RUN IT TWICE (6) ve uygun grupta çıkış yapabileceğini düşündüğüm EGOTIST (3) ilk planda ayrımsız düşünülmelidir. Ekonomik kuponlar için bu üç isim yeterlidir. HELLBENDER (2), STRONG MAN (4) ve HIERARCH (5)geniş kuponlarda bulunabilir.

2.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 6 düzeydeki handikap mücadelesinde peş peşe ve kolay kazandığı yarışlarının ardından formunu koruyan BE ROYALE (2)'ın normal şartlar altında bir kez daha kazanması gerekir.

3.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait uzun mesafeli maiden mücadelede rakiplerine oranla yüksek kan hatlarıyla dikkat çeken GWAEL (4) ve SUMMER SCHOOL (6) arasında bir koşu…

4.AYAK: 2 yaşlı tayların maideninde ise performans olarak sivrilen bir isim olmasa da dikkat çeken pedigrilere sahip taylar var ve bence ayrımsız yazılmalılar.

Bu taylar BEST TAMAYUZ (1), JOOHAINA (9), GOD' S SPEED (2), ROCKED THE BOAT (4), OUTLAWED (3) ve CHOICE OF DESTINY (7)…

5.AYAK: Class 2 düzeydeki uzun mesafeli handikap mücadelede çok çok uzun aranın ardından Kempton pistinde koştuğu yarışında çok etkili gözüken LITIGANT (2) bugün daha uygun rakiplerle mücadele edecek.

Ancak o yarışını dinçlikle yapmış olma ihtimalinden dolayı bugün eksik koşabilir ve eğer öyle bir durum yaşanırsa eküri avantajıyla GABRIAL'S KING (4), SWINGING HAWK (5), KAZLIAN (1) ve INCENDO (6)' nun hepsine şans doğar.

6.AYAK: Performansları yüksek tayları izleyeceğimiz bu koşuda kısa bir müddet aranın ardından koşacak olsa da sınıf bir isim olduğunu ve pisti çok seveceğini düşündüğüm SCRUFFY TRAMP (2) favorim.

Yine aradan sonra koşacak olmasına rağmen gücünün bu yarışı kazanmasına yetebilecek durumdaki WEE JEAN (3) ilk plandaki rakibidir.

Bu klasta koştuğu son yarışında piste fazlasıyla uyumlu gözüken ZALZILAH (4) ile yine bu pist, mesafe ve klasta koştuğu son yarışını kazanan POUND PIECE (5) sonraki ihtimallerdir.

Her ne kadar bu grubu geçecek düzeyde olmamasına rağmen son koşusunda önlerde şans verdiğimizi isimlerden olan ALFIE LUNETE (9)'yi sürpriz olarak yazabiliriz..

7 aralık 2013 cumartesi İngiltere erken bahis oranları;

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU15-24-3
2.KOŞU21-7-46-3
3.KOŞU43-61-5
4.KOŞU9-17-834-2
5.KOŞU25-71-6
6.KOŞU7-86-3-12-5
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk