Adana at yarışı tahminleri 3 aralık 2013


birinci ayak;

elazığ'da çok başarılı yarışlar koşan ancak büyük bir form düşüklüğü yaşayarak hayal kırıklığı yaratan 9 numaralı Panter idmanlarında toparlanmış gözüküyor.

bu safkana sevdiği mesafede yüksek şans tanıyorum.

Çim pistte gitmeyen safkanlardan biri olan 7 numaralı Emirsultan'ın son koşusunu bu nedenle ölçü almıyorum sevdiği pistte etkili bir yarış koşacaktır.

12 numaralı Çeliksoy ve 1 numaralı Akınalp ihmale gelmeyecek safkanlar.

Bu ayak için 4 safkanın yeterli olacağını düşünüyorum.

ikinci ayak;

Yarış hayatının ilk koşusunu kazanmayı başaran ve yarışa Halis Karataş ile katılan 8 numaralı Ben Ten pırıl pırıl görüntüsü ile favorim.

bu safkanın en ciddi rakipleri olarak son koşusunu ölçü almadığım 7 numaralı Kuzey ve kum pistin başarılı safkanlarından biri olan 9 numaralı Compressor olacaktır.

10 numaralı Critical Score bu safkanların eksik koşması halinde devreye girecektir.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede çim pist performansı rakiplerinin önünde olan 8 numaralı Mine Hanım bu koşuyu kazanarak rakiplerini geride bırakacaktır.

Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Adana pistinde ilk startını 1300 metre çim pistte kazanmayı başaran 5 numaralı Mansoor devam eden formu ve jokey avantajı ile günün ikinci bankosu olacaktır.

beşinci ayak;

Günün en zor ve zevkli mücadelesinin yaşanacağını düşündüğüm koşuda son iki koşusunu kazanan 4 numaralı Princes Shehero,sonlarda etkili gelecek olan 7 numaralı No Stress,son koşusu ölçü olmayan 2 numaralı Bandidas,formunu geliştiren 5 numaralı Thelma ve 8 numaralı Dream of the Love isimli safkanlar ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır.

altıncı ayak;

Altılı ganyanın son ayağında önceliğim Gökhan Kocakaya ve Halis Karataş'ın eküri olarak katılacağı 2 numaralı Salford ve 12 numaralı Bandiero'da.

bu safkanlardan birinin bu koşuyu kazanması normal gibi gözükse de bu mesafelerin başarılı ismi 4 numaralı Karaka Moon ve arka arkaya iyi performanslar gösteren 14 numaralı Zeytunlu kesinlikle ihmale gelmezler.

8 numaralı Altınkaya ve 16 numaralı Penny Son ise koşunun sürpriz isimleri olabilirler DİKKAT.

3 aralık adana altılı kuponum;

1.ayak; 9,7,12,1
2.ayak; 8,7,9,10
3.ayak; 8
4.ayak; 5
5.ayak; 4,7,2,5,8
6.ayak; 2,4,14,8,16

kupon bedeli ; 20 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk