Adana at yarışı tahminleri 7 aralık 2013


birinci ayak;

Hakettiği değeri ve performansı sahiplerinin sık koşturmasından dolayı alamadığını düşündüğüm 1 numaralı Mertkal kariyerinde ilk kez bu kadar dinlenme fırsatı buldu.

Safkan yaklaşık olarak 1 aydır start almadı bu nedenle de dinçlikle çok başarılı bir yarış görecektir ihmal etmemek lazım.

Bu tarz gruplarda her zaman çok iyi performanslar sergileyen 2 numaralı Affan ağır kilosuna rağmen yine etkili olacaktır.

7 numaralı Roket ve 9 numaralı Uçanbir olmadan da kupon yatırılmaz bu dört safkan altılı ganyanın ilk ayağı için yeterli olacaktır.

ikinci ayak;

Altılı ganyanın ikinci ayağı günün tahmini en zor koşularından biri bu nedenle de fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Benim sıralamam;
  • Son kum yarışını ölçü almadığım 2 numaralı Thelma 
  • Arka arkaya süper yarışlar koşan 4 numaralı Lullaby
  • Her ne kadar form durumu düşük olsa da zaman zaman ters koşabilen 1 numaralı Buffa
  • Çim pistte başka koşan 9 numaralı Icy Kıss
  • Son koşusunda sert grupta iyi koşan 3 numaralı Didyme
üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede kum pist performansları yüksek 4 numaralı Karık Bey ve 5 numaralı Muson Rüzgarı eşit şans verdiğim isimler.

Bu iki safkanın mücadelesine Halis Karataş faktörü ile kum pisti yadırgamazsa 6 numaralı Oğlum Buğra'da katılabilir...

dördüncü ayak;

Günün en önemli yarışı olan Kız Kulesi koşusunda 8 numaralı Lyric'in bu gruptaki safkanları geride bırakacağını düşünüyorum.

Zor Adana programında altılıyı kurabilmek için biraz da risk alıp bu safkanı banko olarak öneriyorum.

Riske giremeyenlere Lyric'i son kum yarışında geride bırakan 6 numaralı Kırdemikır'ı kesinlikle kuponlara eklemelerini önereceğim.

beşinci ayak;

Altılı ganyanın ikinci ayakla beraber en zor mücadelelerinden birinin yaşanacağı ayağı bu koşu.

Birbirine yakın kalitede ve performansta safkanların yarışacağı koşu sürprizle bitebilir...

koşudaki sıralamam;
  • Ağır kilosuna rağmen 2 numaralı Doğu Fırtınası
  • Son yarışını kesinlikle ölçü almadığım 3 numaralı İlkayım
  • Zaman zaman ters koşan 6 numaralı Hadise
  • formunda toparlanmalar olan 1 numaralı Hisargül
  • Yücel Bilik ile farklı koşacağını düşündüğüm 5 numaralı Aygülüm
altıncı ayak;

Kariyerinde Gazi ve Sait Akson gibi grup mücadeleerde start alma gibi bir başarıya sahip 1 numaralı Pango'nun uygun rakiplerini geçerek özlediği birinciliğe ulaşacağını düşünüyorum.

Ve günün bankosu olarak öneriyorum.

7 aralık adana altılı kuponum;

1.ayak; 1,2,7,9
2.ayak; 2,4,1,9,3
3.ayak; 4,5,6
4.ayak; 8,6
5.ayak; 2,3,6,1,5
6.ayak; 1

kupon bedeli ; 30 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk