27 Eylül 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

27.09.2013 İstanbul yarışları tahmin
27.09.2013 İstanbul yarışları
27 Eylül 2013 cuma günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulacak yarışlar saat 18:00 da başlayacak Altılı Ganyan heyacanı ise saat 18:30 da başlayacak

Yarış programında birbirinden önemli koşularda kaliteli safkanlar mücadele verecek.

Özellikle Kız Kulesi koşusu ve Cahide koşusu sonucu merakla beklenen yarış olacak.

27 Eylül 2013 cuma at yarışı yorumları

1.Ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak olan 2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı Şartlı koşu da Halis Karataş faktörü ve orjini itibariyle 1 numaralı ALSHAIN favorim.

9 numaralı NORTH AFRICAN idmanlarında iyi dereceler yaparak dikkat çekti favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

2 numaralı Aykal ve eküri avantajıyla 10 numaralı Stone Green hata kollayacak isimler.

2.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Kız Kulesi koşusu form durumları ve kaliteleri ile dikkat çeken safkanların mücadelesine sahne olacak.

2013 Enternasyonel İstanbul koşusunda varlık gösteremeyen 8 numaralı IPHIGENEIA ve iki koşu kazanarak bu koşuya gelen formda safkan 9 numaralı MARSHMALLOW eşit şans verdiğim safkanlar.

Yarış hayatının en parlak dönemini geçiren 1 numaralı Air Born ve etkili sprintini yapabilirse 3 numaralı Binbir Umut devreye girebilirler.

Kendisinden yaşça büyük safkanlarla mücadele edecek kalite safkan 13 numaralı Tapit Girl'ün bu koşuyu hedeflediği söyleniyor DİKKAT.

3.Ayak;

Eküri avantajıyla 6 numaralı Yaramaz Çocuk favori gibi gözükse de Selim Kaya'nın tercihi ile 2 numaralı Haşmet te bu safkanla eşit şansa sahip.

1 numaralı Always Marju önde boş kalırsa bombaların bombası olur demedi demeyin.

4.Ayak;

1 numaralı Altın Adım yüksek forumunu sürdürüyor ve bu kez üstünde Halis karataş var.Günün en güvenilir atı olarak görüyorum ve günün bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak;

Günün bir diğer önemli yarışı olan Cahide Koşusunda son iki koşusunu kazanan 12 numaralı Veli Can Kızı ve 10 numaralı Tumbulzele eşit şans tanıdığım safkanlar.

Son koşusunu ölçü almadığım 7 numaralı Sevdamsın Can ve 1 numaralı Bahtışahane bu safkanların hata yapması durumunda devreye girebilirler.

5 numaralı Mamute ise koşusunun sürpriz ismi.

6.Ayak;

10 numaralı King Arda devam eden formuyla ve Ahmet Çelik avantajı ile favorim.

Etkili sprintini atabilirse 4 numaralı TURKISH TREASURE en ciddi rakibi olacaktır.

6 numaralı Emirşah ve 1 numaralı Onyıl daha sonraki ihtimaller.

Geniş kuponlara ve bombacılara 3 numaralı SIERRA BLANCA isimi şiddetle yazmalarını öneriyorum.

27 Eylül 2013 cuma altılı kuponum ;

1.ayak ; 1,9,2,10
2.ayak ; 8,9,1,3,13
3.ayak ; 6,2,1
4.ayak ; 1
5.ayak ; 12,10,7,1,5
6.ayak ; 10,4,6,1,3

Kupon Bedeli ; 75 TL

Günün Dikkat Edilecek safkanları

Günün bankosu ; 5.koşu 1 nuamralı Altın Adım

Günün sürprizi ; 6.koşu 5 numaralı Mamute

Günün Bombası ; 7.koşu 3 numaralı Sierra Blanca
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk