Ana Sayfa » , , » Spy X 25.09.2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

Spy X 25.09.2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

spy x 25.09.2013 istanbul yarışları tahmin verdi
spy x 25.09.2013 istanbul yarışları
1.Ayak

8 numaralı Yürekkaya idmanlarındaki görüntüsü ile kendisine hayran bırakıyor.Safkan yarış hayatının en farklı dönemini geçiriyor ve bu yarışta da hayli etkili olacaktır bu nedenle favorim.

2 numaralı Tozan sprint mesafesini ayarlayabildiği zaman çok üst düzey safkanları bile geride bırakacak güç ve kalite de bu nedenle de katıldığı her koşuda kuponlarda bulunması gerekiyor.

5 numaralı Gezeroğlu ve 6 numaralı Sungurberk de hata kollayacak isimler.

2.Ayak;

9 numaralı SUHARRY idmanlarında rakiplerinden daha iyi dereceler yaparak bu koşuda maiden dan çıkabileceğini gösterdi favorim.

7 numaralı Sahtekar ve 2 numaralı By my Shadow en yakın rakipleri olacaktır.

1 numaralı Andarkan ve 10 numaralı Ballınur sürprizde değerlendirilecek safkanalr.

3.Ayak;

1 numaralı Willpower Enternasyonel koşuda yaptığı üçüncülükten sonra form durumunu geliştirdi ve bu koşuya çok iyi derecelerle hazırlandı bu nedenle favorim.

En yakın rakibi 6 numaralı Opstinate olacaktır.

Sonlardaki etkili sprinti ile Pan Amore bu tarz gruplarda her zaman yazılması gereken bir isim ihmal etmeyin.

9 numaralı Tearra çok kaliteli bir safkan olmasına rağmen bazı sorunlarından dolayı kötü yarışlar koştu.Ancak bu safkanın sorunlarının giderildiği söyleniyor; sorunsuz bir Tearra bu grubu geçebilir DİKKAT

4.Ayak;

1 numaralı MARVELOUS IRON normalede bu grubu rahat geçer diyebilirdim ancak 4 numaralı HERNANDO BEYİ inanılmaz bir çıkış gösterdi bu nedenle bu iki safkanı ayırmadan kuponlara yazmakta fayda var.

5.Ayak;

Sevdiği pist ve mesafede Selim Kaya ile start alacak olan 3 numaralı Babür favorim.

6 numaralı formda safkan Mercanlı en ser rakibi olacaktır.

5 numaralı Kırkdört ve 10 numaralı Anılbey daha sonraki ihtimaller.

6.Ayak;

Başarısız bir koşudan sonra toparlanan ve yeniden koşu kazanan 2 numaralı Landros favorim.

2 numaralı Hamza Bin Davut,7 numaralı Tıll ı Collapse,4 numaralı Golden Weapon ve 5 nuamralı Riri koşuyu kazanabilecek güç ve formdalar kupon maliyetinize göre değerlendirin.  
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk