Ana Sayfa » , , » Spy X Ankara Tahmini 28 Eylül 2013 Cumartesi

Spy X Ankara Tahmini 28 Eylül 2013 Cumartesi

spy x tahmini
1.AYAK: İlk kez start alacak olan tayların  koşacağı bu ayakta süprize müsait olduğu için bu yarışı kapatmanızı öneririm.

2.AYAK: Son koşusunda mükemmel bir sprint yaparak kazanan GOLDEN CHANCE en şanslı isimdir.Mesafesini bulan NATİVE STAR rakibi olur.BERİLSU ve PARADİSE RİVER ihmale gelmez.

3.AYAK: Formunda gelişmeler görülen PALA DAYI favorim,ARASBEYİ ve OSMANBABA süper durumlarıyla rakipleri olur,GÜMÜŞSOY ve PERİCAN diğer şanslılar.Süprizi DELİ DUMRUL ve ekürili YAŞAR AMCA'dan bekliyorum.

4.AYAK: Kusursuz formuyla sevdiği pist ve mesafede STEEL CAT günün ilk bankosudur.

5.AYAK: Bu yarışa özenle hazırlanan DISTANT RISING günün ikinci bankosudur.

6.AYAK: Son koşusunu gösterişli kazanan ASABİ favorimdir.Etkili binicisiyle SAHAKIRAN ve son koşusu ölçü olmayan FÜZE rakipleridir.GÖLCÜK ASLANI,SERKANAĞA ve KÜÇÜK SEDAT daha sonra şans verdiğim taylardır.

Diğer Tahminler

Ankara Tahmini
İzmir Tahmini
Spy X İzmir
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk