Ana Sayfa » , , » 25.09.2013 Spy X Elazığ At Yarışı Tahminleri

25.09.2013 Spy X Elazığ At Yarışı Tahminleri

spy x elazığ
spy x elazığ tahmini
1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusundan ikinci olarak ayrılan BYE CANIM(2) gelişen formuyla kazanabilir.

ROJBAŞ(8) ve HULİN(3) en yakın rakipleridir. GÜZELCAN(1) sürpriz şansına sahiptir.

2.Ayak;

 Kum pistteki son koşusunu kazanan DİDARHANIM(7) iyi form durumu ile favorimizdir. ÇETİNBEY(2) en güçlü rakibidir. TANSELHAN(5) ve GEBZEBALI(8) sonraki ihtimallerdir.

3.Ayak;

Kum pistteki ikinciliğinin ardından start aldığı son koşusunda tabelaya giremeyen OFİON(8) artan formuyla favorimizdir. DİLŞADOĞLU(4) ihmal edilmemelidir.

TUMBUL KASIM(6) ve MİRZA GÜL(7) sürprizde değerlendirilebilir.

4.Ayak;

Son koşusunda kum pistte üçüncü olan ÖZHAKAN(5) iyi form durumu ile favorimizdir. KAANEFE(2) en yakın rakibidir.

PEYAMİ(6) ve KIRDEMİRKIR(3) sonraki ihtimallerdir.

5.Ayak;

Kum pistte kazandığı yarışının ardından start aldığı son koşusunda etkili olamayan AKTAŞOĞLU(2) artan formuyla favorimizdir.

ATEŞHATOĞLU(1) en güçlü rakibidir. FOR MY HEART(3) ve GADDAR METİN(8) sürprizde değerlendirilebilir.

6.Ayak;

Günün son koşusunda kum pistte start aldığı son koşusunda dördüncü olan NAZLICAN KIZI(3) iyi form durumu ile favorimizdir.

WARHEAD(6) ve PRINCE OF PERSIA(9) en yakın rakipleridir. WANGO LINE(13) sürpriz şansına sahiptir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk