25 Eylül 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

25 eylül 2013 çarşamba istanbul tahmini
25 eylül 2013 istanbul tahmini 
25 eylül 2013 çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromundaki yarış programı 7 koşudan oluşuyor ve altılı ganyan saat 18:30 da başlayacak.

İstanbul Üniversitesi,Zühtü Erişen ve unutulmaz jokey Ekrem Kurt adına düzenlenecek yarışlar günün en önemli koşuları olarak gözüküyor.

Altılı ganyanın son ayağında 7 numaralı Tıll ı Collapse isimli safkanı tek olarak öneriyorum.Diğer yarışlar ise birbirinden zorlu mücadeleye sahne olacak.

25 Eylül 2013 çarşamba istanbul at yarışı yorumları

1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağı İstanbul Üniversitesi koşusunda son koşusunda Gelibolu gibi kalite bir safkanı etkili sprinti ile geride bırakan 2 numaralı Tozan favorim.

Son koşusunu kazanan Halis Karataş faktörü ile 4 numaralı Çetin Aslan ve son koşusunda Bursa pistini yadırgayınca 6. olan 5 numaralı kalite safkan Gezeroğlu Tozan'ın en ciddi rakipleri olacaklar.

8 numaralı Yürekkaya ise yarış hayatının en formda dönemini geçiriyor yine iyi koşacaktır kuponlara eklemenizi öneriyorum.

2.Ayak;

2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı maiden mücadelede ilk koşusunu ikincilikle bitiren Selim Kaya ile koşacak 2 numaralı Be My Shadow,koştuğu iki koşuda da başarılı olan 1 numaralı Andarkan,yarış hayatının ilk koşusunda fazla sıkılmayan 9 numaralı Suharry,kaliteli bir safkan olduğu her halinden belli olan 7 numaralı Sahtekar ve 5 numaralı Nogay Tuğ sırasıyla kuponlara yazmanızı önereceğim safkanlar.

Grubun tecrübeli safkanı 11 numaralı FOUNTAINHEAD ise koşunun sürpriz ismi olarak değerlendirilebilir.

3.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Zühtü erişen koşusunda 6 numaralı OPSTINATE  ve 1 numaralı WILL POWER arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Bu iki at dışında kuponlarına safkan eklemek isteyenlere etkili sprinti ile 2 numaralı LA SANTA MUERTE yi öneriyorum.

4.Ayak;

Efsane Jokeyimiz Ekrem kurt adına düzenlenecek koşuda yılın en başarılı ingiliz safkanlarından biri olma yolunda ilerleyen 4 numaralı HERNANDO BEYİ devam eden formu ile favorim

Ancak 1 numaralı kalite safkan Marvelous Iron ihmale gelmez ve en ufak hatayı affetmez.

2013 Gazi koşusundan sonra ilk kez start alacak 5 numaralı Pango dinçlikle ters bir koşu çıkarabilir Aman Dikkat.

5.Ayak;

Son iki koşusunu kazanan 6 numaralı Mercanlı,idmanlarında yeniden formunu kazanmış görünen 3 numaralı Babür ve 8 numaralı Erfelek öncelikli yazılması gereken safkanlar.

10 numaralı Anılbey Özcan Yıldırım ile devreye girebilir.

Boş kilosuyla 9 numaralı Patronkaya bombayı patlatabilir DİKKAT.

6.Ayak;

Bir türlü beklenen patlamayı yapamayan 7 numaralı TILL I COLLAPSE isimli safkanın idmanlarındaki görüntüsünü yarışa yansıtacağını ve bu koşuyu kazanacağını düşünüyorum

25 Eylül İstanbul Altılı tahminim(küçük kupon) ;

1.Ayak; 2,4,6,8
2.Ayak; 2,1,5,7,9
3.Ayak; 6,1
4.Ayak; 4
5.Ayak; 6,3,9
6.Ayak; 7

Kupon Bedeli ; 6 TL

25 Eylül İstanbul Altılı tahminim(geniş kupon) ;

1.Ayak; 2,4,6,8
2.Ayak; 2,1,5,7,9,11
3.Ayak; 6,1,2
4.Ayak; 4,1,5
5.Ayak; 6,3,9,10,9
6.Ayak; 7

Kupon Bedeli ; 54 TL

Günün Dikkat edilecek safkan ve bahis önerileri;

Günün Bankosu; 7.koşu 7 numaralı Tıll ı Collapse

Günün Sürprizi; 5.koşu 5 numaralı Pango

Günün Bombası; 4.koşu 2 numaralı La Santa Muerte

Günün İkilisi; 7.koşu 7 numaralı Tıll ı Collapse / 2 numaralı Landros

Günün Çiftesi; 1.koşu 2 numaralı Affan / 2.koşu 2 numaralı Tozan
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk