Ana Sayfa » , » 2013 Sakarya Koşusunu Kuloğlu kazandı

2013 Sakarya Koşusunu Kuloğlu kazandı


2 kasım 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Sakarya koşusunu Kuloğlu isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

Çaldıran koşusunda Blaze to Win isimli safkana geçilerek arka arkaya en fazla yarış kazanan safkan olma şansını kaçıran Kuloğlu böylelikle rakibinden rövanşı aldı.

Kurtar Baba ve Kırdemirkır isimli safkanların yüksek tempolarına ayak uydurmayan ve kendi temposunda grubu geride takip eden Kuloğlu akıllı bir yarış stratejisi ile kazandı diyebiliriz.

bu önemli koşuyu Blaze to Win isimli safkan ikinci,Hard Baby isimli safkan üçüncü,Rain over Me isimli safkan da dördüncü olarak bitirdiler.

1800 metre çim pistte koşulan Sakarya koşusunu kazanan Kuloğlu'nun yarışı bitiriş derecesi 1.49.37 olurken ganyanı da 1.65 verdi.

Bomba olarak önerdiğim Hard Baby'nin çok iyi bir performans gösterdiğini ve bu grubun bir altında çok iyi işler yapacağını da bir kenara not etmek gerekiyor.

2013 Sakarya koşusu
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk