Ana Sayfa » , » 2 kasım 2013 Breeders Cup tahminleri

2 kasım 2013 Breeders Cup tahminleri

2 kasım breeders cup

1.ayak (Breeders Cup Turf Sprint)

Geçtiğimiz sene bu önemli koşuyu kazanan 12 numaralı MIZDIRECTION,geçen senenin ikincisi 1 numaralı JERANIMO ve geçtiğimiz senenin üçüncüsü 4 numaralı RENEESGOTZIP isimli safkanların rövanş mücadelesi olacağını düşünüyorum.

bu üç safkan dışında at yazmak isteyenlere yarış performansı çok istikrarlı olan 7 numaralı TIGHTEND TOUCHDOWN isimli safkanı öneriyorum.

2.ayak (Breeders Cup Juvenile)

Katıldığı iki koşuyu da kazanan 13 numaralı HAVANA ve Grup 1 Hopeful Stakes koşusunu galibiyetle bitiren 14 numaralı STRONG MANDATE öncelikle şans verdiğim isimler.

Yarış hayatının ilk koşusunu çok rahat kazanırken dikkatleri üzerine çeken 6 numaralı TAP IT RICH, ve Grup 1 FrontRunner Stakes galibi 5 numaralı BOND HOLDER en ufak hatayı affetmeyecek isimler.

10 numaralı WE MISS ARTIE ise koşunun sürprizinde değerlendirilebilir.

3.ayak (Breeders Cup Turf)

2013 yılında Avrupa yarışların çok iyi performanslar gösteren ve adından sözettiren son 2 koşusunda Grup 1 Yorkshire Oaks ve Grup 1 Irish Champion Stakes’i kazanan kısrak 7 numaralı THE FUGUE günün ilk bankosu.

4.ayak (Xpressbet Breeders Cup Sprint)

Son 6 koşunun dördünü kazanma başarısı gösteren Grup 2 True North Handicap galibi 8 numaralı FAST BULLET eküri avantajı ile favorim.

Başarıyı alışkanlık haline getiren ve yarış hayatında koştuğu 8 yarışın beşini kazanan 3 numaralı GENTLEMEN’S BET ve son koşusundan Grup 1 galibiyetle dönen 7 numaralı PRIVATE ZONE ciddi şansa sahip isimler.

12 numaralı LAUGH TRACK ise koşunun sürpriz yapma ihtimali yüksek safkanı olarak değerlendirilebilir.

5.ayak (Breeders Cup Mile)

Geçtiğimiz yıl bu koşuyu kazanan ve 2012 yılında amerika'da yılın atı seçilen kariyerinde start aldığı 26 koşunun 18’ini kazanan şampiyon safkan 8 numaralı WISE DAN günün ikinci bankosu olarak başarılarına bir yenisini ekleyecektir.

6.ayak (Breeders Cup Classic)

Festivalin en merak edilen yarışı olan 5 milyon dolarlı bu koşuda benim tercihim H yönünde.

2 kasım 2013 Breeders Cup kuponum;

1.ayak; 12,1,4,7
2.ayak; 14,6,5,10
3.ayak; 7
4.ayak; 8,3,7,12
5.ayak; 8
6.ayak; H

kupon bedeli ; 23,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk