Ana Sayfa » , » 1 kasım cuma Breeders Cup at yarışı tahminleri

1 kasım cuma Breeders Cup at yarışı tahminleri

Breeders Cup 1 kasım 2013 cuma
Dünyanın en büyük at yarışı festivallerinden biri olan Breeders' Cup yarışlarına bu sene bahis oynanabilecek.

1 - 2 Kasım Cuma ve Cumartesi günleri Amerika'nın Santa Anita Park Hipodromu'nda yapılacak Breeders' Cup yarışlarına dünyanın en kaliteli ve başarılı atları katılacak.

İki gün boyunca koşulacak 14 yarışta milyon dolarlık ikramiyeler dağıtılacak.

1 kasım 2013 Breeders Cup at yarışı tahminleri

1.ayak (Breeders Cup Marathon)

2800 kum pistte koşulacak koşuda G3 galibiyeti ile bu koşuya gelen 3 numaralı COMMANDER ve grubun en kariyerli atlarından biri olan 9 numaralı POOL PLAY öncelikli şans verdiğim isimler.

10 numaralı WORLDLY ve 6 numaralı INDIAN JONES kuponlarda olması gereken kaliteli safkanlar.

2.ayak (Breeders' Cup Juvenile Turf)

1600 metre çim pistte koşulacak 550 bin dolarlık koşuda 2 numaralı GIOVANNI BOLDINI form durumu ve kalitesi ile rakiplerinin bir adım önünde.

4 numaralı OUTSTRIP Grup 2 yarışı kazanırken gösterdiği performansı sergilerse bu koşuda da etkili olacaktır.

13 numaralı BASHART ve 9 numaralı WILSHIRE BOULEVARD yarışın diğer kazanma şansı verdiğim isimleri.

3.ayak (Breeders' Cup Dirt Mile)

Günün sonucu en merak edilen ve birbirine denk safkanların mücadele edeceği koşuda kariyerinde iki grup 1 galibiyeti bulunan 10 numaralı VERRAZANO,yine bu sene Grup 1 yarış kazanan 2 numaralı GOLDEN TICKET öncelikli şansa sahip isimler.

Grup 1 galibiyetleri bulunan 12 numaralı GOLDENCENTS 9 numaralı CENTRALINTELIGENCE çok formda ve kaliteli safkanlar ihmale gelmez kuponlara işaretlemek lazım.

4 numaralı BRUJO DE OLLEROS koşunun sürprizini yapabilir.

4.ayak (Breeders Cup Juvenile Fillies Turf)

Dişi ingiliz atlarının katılacağı 1600 metre çim pistteki koşuda 6 numaralı VORDA,14 numaralı MY CONQUESTADORY ve 8 numaralı CHRISELLIAM arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

5.ayak (Breeders Cup Distaff)

Katıldığı 21 koşunun 12’sini kazanan ve 4.69 Milyon $ kazancı bulunan 5 Grup 1 galibi şampiyon kısrak 4 numaralı ROYAL DELTA öncelikli şans verdiğim isim.

Katıldığı son 4 Grup 1 koşuyu  kazanan muhteşem 3 yaşlı dişi tay 6 numaralı PRINCESS OF SYLMAR ve geçtiğimiz yıl G1 BC Juvenile Fillies’i kazanıp yılın en iyi 2 yaşlı dişi tayı seçilen 3 numaralı CLOSE HATCHES en yakın rakipleri olurlar.

6.ayak (President of the United Arab Emirates Cup Invitational Stakes)

Eküri avantajı ile 11 numaralı SO BIG IS BETTER,ülkemizde kenter yaparak kazanan 5 numaralı NO PROBLEM AL MAURY,6 numaralı GRİLLA ve 10 numaralı MS DIXIE ayrım yapıldan kuponlara işaretlemenizi önereceğim isimler.

1 kasım cuma Breeders Cup altılı kuponum;

1.ayak; 3,9,10,6
2.ayak; 2,4,13,9
3.ayak; 10,2,11,9
4.ayak; 6,14,8
5.ayak; 4,6,3
6.ayak; 11,5,6,10

kupon bedeli ; 69,12 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk