31 ekim Diyarbakır at yarışı yorumları

31.10.2013 diyarbakır yarış programı
birinci ayak;

Diyarbakır'da start aldığı iki yarışta da çok etkili performanslar gösterip bir birincilik bir de ikincilik elde eden 2 numaralı İsmetinoğlu sevdiği mesafede favorim.

Yine bu mesafelerde her zaman bir şekilde söz sahibi olmayı başaran 5 numaralı Derbeder bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

7 numaralı Small Halo ve son koşusu ölçü olmayan kalite safkan 4 numaralı Azyaz ihmale gelmeyecek safkanlar.

ikinci ayak;

son koşusunda kısalan mesafeden etkilenen ve kötü bir performans gösteren 2 numaralı Panter 2400 de çok etkili koşacaktır.

5 numaralı Aktaşoğlu bu tarz gruplarda iyi işler yapıyor ihmale gelmez.

Eküri avantajları ile 3 numaralı Servetkaya ve 6 numaralı Barsbay'ı da kuponlara ekleyip rahat bir yarış seyredilebilir.

üçüncü ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede idmanlarındaki dereceleri ile rakiplerinde daha iyi gözüken 3 numaralı NOBODY IS PERFECT favorim.

Son koşusu ölçü olmayan 8 numaralı Sessiz Çığlık ve arka arkaya çok iyi yarışlar koşan 9 numaralı Suoth Center eküri avantajı ile ihmale gelmeyecek safkanlar.

5 numaralı Delideli de bu koşuda sürpriz yapabilir DİKKAT.

dördüncü ayak;

Birbirine denk ve vasat safkanların yarışacağı bu koşuda 2 numaralı Arling,5 numaralı Little Cat,10 numaralı Unstoppable ve 4 numaralı Big moon lady ayrım yapılmadan kuponlara işaretlemenizi önereceğim safkanlar.

beşinci ayak;

Son iki koşusunda 1800 ve 1700 metre kum pistte birincilikler elde eden ve çok iyi durumda gözüken 13 numaralı Greengage bu koşuyu da kazanmasını beklediğim bir safkan.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

sevdiği pist ve mesafede yarışacak olan ve son üç koşusunda üçüncülük elde eden 3 numaralı Kaçar Fevzi favorim.

2 numaralı Tekelihan ve 8 numaralı Ceyar en ciddi rakipleri olurlar.

9 numaralı Efehaçım ve 4 numaralı Orfeus sürpriz şansı tanıdığım isimler.

31 ekim diyarbakır altılı kuponum;

1.ayak; 2,5,7,4
2.ayak; 2,5,3,6
3.ayak; 3,8,9,5
4.ayak; 2,5,10,4
5.ayak; 13
6.ayak; 2,3,8,9,4

kupon bedeli ; 38,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk