28 ekim 2013 bursa at yarışı yorumları

28-10-2013 bursa programı
birinci ayak;

Sevdiği pist ve mesafede rakip tanımayan ve muhteşem bir form sıçraması yaparak son üç koşusundan birincilikle ayrılan 3 numaralı EXPERIMENT favorim.

1 numaralı Flayin Girl ve Gökhan Kocakaya faktörü ile 6 numaralı Best of Serenay en ufak hatayı affetmeyek isimler.

Hafif kilolu safkanlar arasında 7 numaralı REASONS FOR LOVE sürpriz yapması en olası safkan dikkat.

ikinci ayak;

Arka arkaya başarılı yarışlar sergileyen ancak son koşusunda iyi koşmayan 5 numaralı Black Brow idmanlarındaki görüntüsü ile favorim.

6 numaralı İncelerbeyi bu tarz gruplarda iyi işler yapıyor ihmale gelmez.

9 numaralı Warrior Hawk ve 3 numaralı Midas Touch kuponlarda olmazsa sıkıntı olur eklemek lazım.

üçüncü ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede 5 numaralı Cemkızı,2 numaralı Divine Racer ve 7 numaralı Hanimun arasında geçmesini beklediğim bir yarış.

dördüncü ayak;

3 numaralı Mercanlı İstanbul pistindeki başarılı yarışlarından sonra Bursa'da Aknasip koşusunda da iyi koşmasını beklediğim bir isim olarak favorim.

4 numaralı Tulbarakan ve 2 numaralı Babür en sert rakipleri olurlar.Ayrım yapılmadan kuponlara yazmanızı öneriyorum.

beşinci ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Arıburnu koşusunda sert gruptaki dördüncülüğü harika olan 4 numaralı GUNPOWDER eküri avantajı ile bu koşuyu kazancaktır.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

Kariyerindeki ilk Bursa yarışını koşacak olan 2 numaralı Galapacus pisti yadırgamazsa uygun grupta ilk şansa sahip isim olacaktır.

3 numaralı Jaw Breaker Erhan Yavuz faktörü ile en ciddi rakibi olacaktır.

6 numaralı Cantorium ve 12 numaralı Temel Taşı daha sonraki ihtimaller.

28 ekim bursa altılı kuponum;

1.ayak; 3,1,6,7
2.ayak; 5,6,9,3
3.ayak; 5,2,7
4.ayak; 3,4,2
5.ayak; 4
6.ayak; 2,3,6,12

kupon bedeli ; 28,80 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk