3 kasım 2013 pazar izmir tahminleri

02-11-2013 izmir yarıi programı
1.ayak;

Yarış hayatının ilk koşusunda Ankara'da şartlı mücadelede burun farkıyla ikinci olan 11 numaralı İkibaki artan yarış tecrübesi ile çok etkili bir performans beklediğim safkan.

Güvenenlere tek atmalarını öneriyorum ; riske giremeyenlere de idmanlarını yarışa bir türlü yansıtamayan 3 numaralı Hakuna Matata ve yarış hayatının ilk koşusunu dördüncü bitiren 5 numaralı Panthera isimli safkanları öneriyorum.

2.ayak;

Birbirine denk safkanların mücadelesinde birçok safkanın kazanma şansı olduğunu düşündüğümde fazla at yazmakta fayda var kanaatindeyim.

1200 ve 1300 çim pistte arka arkaya zor da olsa yarışlar kazanan 2 numaralı Cartano ve son koşusunda yarış içinde sıkıntı yaşayan 3 numaralı Mavi Melek eşit şans tanıdığım isimler.

Son koşusunu bu mesafede kazanan 10 numaralı Nurluca bu safkanların hatasını kollayacaktır.

Arka arkaya iyi yarışlar sergileyen 12 numaralı Zehra Kız ve 4 numaralı Pamuk Abla daha sonraki isimler.

6 numaralı Kraliçe Karınca ise koşunun sürpriz ismi olabilir DİKKAT.

3.ayak;

Bu mesafede etkili yarışlar sergilese de istikrar konusunda sıkıntıları olan 1 numaralı Absolute Star günün de olursa yine kazanabilir.

5 numaralı Aylara ve 8 numaralı Gelsen etkili performans sergileyecek isimler kuponlara işaretleyin.

Son yarışındaki performansı yinelerse 10 numaralı Rosignol fotoyu önde geçebilir ihmal etmemek lazım.

4.ayak;

Sert gruplarda start alan ve rakiplerine direnemese de tabeladaki yerini alan 4 numaralı CANBERKTAY uygunlaşan grupta ilk şansa sahip.

1 numaralı Haberal bir türlü patlayamadı ve bu koşu ona güvendiğim son yarış olacak bu koşuda da vasat bir performans gösterirse daha da kuponlarıma koymayacağım.

6 numaralı Üstünhan Mehmet Kaya faktörü ile devreye girebilir.

5.ayak;

Günün en önemli yarışı olan Güllük Koşusunda son katıldığı yarışta İzmirin yağmurunun yaradığı 2 numaralı Hızlı Tuğra Erhan Yavuz ile fotoyu önde geçmeyi başarmıştı.

Yine aynı jokeyle 300 metre daha uzun bir mesafede yarışacak olan safkan iyi koşacaktır diye düşünüyoum.

Sert gruptaki ücüncülüğü ile dikkat çeken 3 numaralı Seçkiner ve sorunları giderilen 6 numaralı Uçan Partı yarışta söz sahibi olacak isimler.

1 numaralı Devkaya idmanlarında kıpırdanmalar gösterdi aman dikkat.

6.ayak;

Bu grubun üstünde güç ve kaliteye sahip bir safkan olduğuna inandığım 4 numaralı FIRE OF ANATOLIA özlediği birinciliğe İzmir'de ulaşacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

3 kasım izmir altılı kuponum;

1.ayak; 11
2.ayak; 2,3,10,12,4,6
3.ayak; 1,5,8,10
4.ayak; 4,1,6
5.ayak; 2,3,6,1
6.ayak; 4

kupon bedeli ; 14,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk