Adana at yarışı tahminleri 29 ekim 2013

29-10-2013 salı Adana yarış programı
Birinci ayak;

Yarış hayatının ilk koşusunda startan 2,5 boy geç çıkan buna rağmen koşuyu ikinci olarak bitirmeyi başaran 5 numaralı King Jenya Ahmet Çelik faktörü ile favorim.

Aynı koşuyu üçüncü olarak bitiren 7 numaralı Starlight Express artan yarış tecrübesi ile kendine şans yaratabilir.

Grubun yarış tecrübesi en başarılı safkanları 1 numaralı Açılım ve 6 numaralı Murmuslent olmadan da altılı kupon doldurulmaz.

İkinci Ayak;

Uyumlu apratisi ile koştuğu son üç koşuyu kazanma başarısı gösteren 1 numaralı Danzai bu yarışta da sevdiği mesafede en yüksek şansa sahip isim.

4 numaralı No Stress ve 8 numaralı Nazarhan bu safkanın hatasını kollayacaklar.

5 numaralı İsmail Bey idmanlarında formunu geliştirmiş gözüküyor bombayı patlatabilir aman Dikkat.

üçüncü ayak;

Günün en önemli yarışı olan Mersin Koşusunda sınıf atlayan ve senenin en dikkat çekici safkanlarından biri olan 6 numaralı King Drok Selim Kaya faktörü günün bankosu olarak önereceğim safkan.

Riske giremeyenler sahalara 6 ay sonra geri dönen 3 numaralı Azaraks ve 2 numaralı Aydemirhan isimli safkanları yazabilirler.

dördüncü ayak;

Ankara'da kazandığı üçü koşudan sonra Adana'da da üç yarış koşan ve bunları da kazanan 3 numaralı Enderefe bu koşuyu da kazanacaktır diye düşünüyorum ve günün ikinci bankosu olacaktır.

Tek atamayanlar 7 numaralı Uçarlım ve 4 numaralı Keyif isimli safkanları değerlendirebilirler.

beşinci ayak;

Birbirine denk safkanların katılacağı bu yarışta sizlere önerim bütçeniz doğrultusunda fazla at yazmanız.

Ben kuponumda 7 atın katılacağı bu ayağı kapatmayı tercih ediyorum ve H diyorum.

altıncı ayak;

9 numaralı Maskeninoğlu,3 numaralı Prensim,16 numaralı Elpecan form durumları ile favorilerim.

7 numaralı Tecer,14 numaralı Çeliksoy,1 numaralı Yalımsoy ve 5 numaralı Efekan da etkili yarış koşabilecek kalitedeki isimler.

ayrım yapmadan yazma taraftarıyım.

29 ekim Adana altılı kuponum;

1.ayak; 5,7,1,6
2.ayak; 1,4,8,5
3.ayak; 6
4.ayak; 3
5.ayak; H
6.ayak; 9,3,16,7,14,1,5

kupon bedeli ; 39,20 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk