29 ekim 2013 Altılı ganyan yorumları

29 ekim 2013 6'lı ganyan değerlendirmeleri

29 ekim Ankara Altılı ganyan yorumları

1.ayak: Formda durumuyla DEMİRBAŞ (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. İyi durumda olan AKREBİN GÖZÜ (2) ve ALYETİŞ (4) yakın takipçileri olacakken; SEDEFKAR (7) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

2.ayak: Devam eden formuyla SABIKAKIZI (8) koşudaki ilk şanslı isimdir. İyi durumda olan MİNE HANIM (6) ciddi rakibidir. MİNİF KIZI (7) ve İHSAN SULTAN (4) sürpriz şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak: Yükselen formuyla GURURLU (5) yarışta favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan ADANALI (2) ve BUMİNŞAH (1) güçlü rakipleri olacakken; BUMİNŞAH (9) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

4.ayak: Mükemmel form durumuyla PETEKCAN (6) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan KAZİMBABA (1) en yakın takipçisidir. GÖLMARMARA (3) ve UTKUNŞAH (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.ayak: İyi durumuyla MERVEILLEUX (6) ve YOLCU BEY (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. VALLEY OF THE SUN (3) güçlü rakipleri olacakken; DOĞAN MAHMUT (1) sürpriz olarak değerlendirilebilir.

6.ayak: Artan formuyla AFFAN (3) yarışta ilk şans verilebilecek isimdir. Formda olan ABAKAY (6) en güçlü rakibi olacaktır. Ekürisiyle ABAKAY (14-7) ve AHPAR (1) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

29 ekim Adana Altılı ganyan yorumları

1.ayak: Artan formuyla MURMUSLENT (6) ve AÇILIM (1) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. TOTAL SCORE (8) en yakın takipçileri olacakken; DASKYLEION (2) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

2.ayak: İyi durumda olan NO STRESS (4) yarıştaki en şanslı isimdir. Devam eden formuyla DANZAI (1) güçlü rakibi olacaktır. İSMAİL BEY (5) ve HAPPY HAPPY (2) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak: Devam eden form durumuyla dikkat çeken KING DROK (6) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan AZARAKS (3) yakın takipçisi olacaktır. DISTANT RISING (8) ve INSEPTION (5) sürpriz olarak şans verilebilecek isimlerdir.

4.ayak: Mükemmel form durumuyla ENDEREFE (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. Ekürisiyle ONURLUCAN (5-6) yakın takipçisi olacaktır. UÇARLIM (7) ve KIYAMET (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.ayak: Son koşusunda kazanma başarısı yakalayan HARNUP (6) yine birinci olmaya en yakın isimdir. İyi durumda olan SILENT FORCE (4) koşudaki güçlü rakibidir. DELİ ÇİRE (1) ve DEEP QUEEN (2) sürpriz olarak değerlendirilebilecek isimlerdir.

6.ayak: Günün son koşusunda iyi durumda olan PRENSİM (3) ve ELPECAN (16) birlikte en şanslı isimlerdir. MASKENİN OĞLU (9) yakın takipçileri olacakken; ÇELİKSOY (14) ihmal edilmemelidir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk