Ana Sayfa » , , » istanbul 6'lı ganyan tahmini 30 ekim çarşamba

istanbul 6'lı ganyan tahmini 30 ekim çarşamba


1.AYAK: Grubun en hazır ve pişkin taylarından biri olan Shere Khan, düzgün eşkali ve süratli yapısıyla bir solukta bitirebilecek yeteneğe sahiptir.

Son haftalarda hız kazandırdığı idmanlarında pırıl pırıl bir görüntü ortaya koyan Ramaela, yeterli kondisyonuyla favorinin öncelikli takipçisi olacaktır. Geçtiğimiz hafta ekürisi Providence ile iç pistte yaptığı 800/49.2 galobunu ahırdaşının dışında fazla zorlanmadan gerçekleştiren ve karşı 1200’e kadar istekli bir şekilde giderek bir hayli dikkatimi toplayan Wow So Fast, yatkın olduğu pistte kesinlikle göz ardı edilmemelidir.

Bu günkü pilotu idaresinde eksiksiz bir şekilde hazırlanan ve Mihrimahal gibi oldukça kalite bir kısrağın anne kardeşi olan Kara İnci, kuponların olmazsa olmazlarından biridir. İç pistteki hazırlıklarında oldukça sıhhatli görünen Khalasar, kollanılması gereken bir diğer şanslı taydır.

2.AYAK: Bu pist ve mesafedeki son koşusunda son virajdan son 200’e kadar orta kulvardan bir türlü kendisine düzgün sprint yapabilecek kulvar bulamayarak oldukça zaman kaybeden ve bu metrelerden sonra en dış kulvara doğru açılarak yaptığı müthiş ataklarının ancak kendisine yakın aralarla 3.lük getirdiğini gördüğüm Torchy, sonrasında yaptığı hazırlıklarındaki kendinden emin görünümüyle tırnağının ucuna getirildiğini gözler önüne seriyor.

Ağırlaşan kilosuna rağmen süratli gidecek olan bu koşuda sprint mesafesini ayarlaması halinde kazanmaya en yakın safkan olacaktır.

 Büyük bir hayal kırıklığı yarattığı son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım ve ardından yaptığı hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle göz dolduran Sundance Kit’in tam mesafesinde bu kez kendisini affettirmesini bekliyorum. Ankara’dan üst düzey formda getirilen Robinho, kendisini tercihleyen etkili pilotu idaresinde her an devreye girebilecek güçtedir.

3.AYAK: Mesafe ayırt etmeksizin mücadele verdiği son koşularında birbirinden başarılı sonuçlar sergileyerek sınıf atladığını gözler önüne seren King Arda, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır.

Bu haftaki hazırlıklarında çok değiştiğini gördüğüm ve formunda önemli derecede gelişmeler olduğunu altını çizerek belirtmek istediğim Mavi Kumsal, denk rakipleri yanında sınıfına yakışır bir sonuç sergileyebilir.

Koşunun süratli gidecek olması lehine görünen Ultramarine, uygun kilosuyla rakiplerinin en küçük bir hatasını lehine çevirmeye çalışacaktır. Ankara’daki son koşusunda sert rakiplerden olumsuz yönde etkilenen Marvelous Iron, muntazam idmanlarıyla devam ettirdiği güzel durumuyla fazlaca ihmale gelmemeli.

 4.AYAK: Katıldığı son 1400 metrelik kum koşusunun ilk 600’nü 35.0, 800’nü 46.9, 1000’ini 59, 1200’ünü 1.11.05 gibi süratli tempolarda götürmesinden dolayı son 100’den sonra ister istemez nefes yönünden etkilenen ve binicisinin enseye basması sonucunda gerilirde tamamlayan Laser Girl’ün kusursuz idman görünümü ve bu kez çok daha etkili koşabildiği pistte aynı hataya düşmeyerek biraz daha sabırlı olması halinde kazanabileceğini düşünüyorum.

Güçlü rakipler arasındaki son koşusunu fazlaca göz önünde bulundurmadığım Beaugazon ve son kez ekürisi Macaza ile birlikte yaptığı sprintinde ahırdaşının uzak farkla önünde fotoya istekli bir şekilde girerken yeşil ışık yakan Campio ikilisini favorinin en ciddi rakipleri olarak görmekteyim.

Ankara’dan çok iyi durumda getirilen Laguardia ise ilk kez çıkacağı İstanbul pistinde ve çimde beklenilenin üstünde bir performans ortaya koyabilecek yetenekte.

5.AYAK: Olumlu tedavisi ardından çimde üzerine fazla gidilmeden bir yarış gösterilen ve sonrasında sentetik pistte katıldığı iki koşusunda da birbirinden başarılı sonuçlar ortaya koyarak göz kamaştıran Göçmenhan, müsait kilosu ve kantarmasını iyi tanıyan jokeyi idaresinde yine üst sıralardaki yerini alacaktır. Sürekli kendisine tabela içerisinde şans yaratan Haşmet’in süratli isimlerin bir araya gelmesinden dolayı şansının artığı kesinlikle unutulmamalı.

Pist ayırt etmeyen Calliape, hazırlıklarındaki havasını performansına yansıtması halinde ekibinin yüzünü güldürecektir. Her geçen gün formunu çok daha yükseğe taşıdığı gözlerden kaçmayan Sleipnir, İzmir’den iddialı getirilen Lady Dramalı, idmanlarından çok farklı koşabilen Secred Fighter ve aşama kaydeden Miyuki denk güçlerin mücadelesine sahne olacak bu ayakta fazlaca ihmale gelmezler.

6.AYAK: Çok güçlü rakipler arasında iştirak ettiği son 1400 metrelik (G1) Haralar koşusunda fotoya kadar nefes kesen bir mücadeleye girişen ve 1.35.24’lük derecesiyle ekürisi Başseklavi, Demirdöven ve Derhadır üçlüsünün 1.5 boy gerisinde kendisine 4.lükte şans yaratırken bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Demir Reis, idmanlarındaki sıhhatli görünümü ve son koşusunu tekrarlaması halinde oldukça uygun bu grupta kazanmasının normal sonuç olmasını bekliyorum.

Alternatif teki olanlar ve bu ayağa at yazmak isteyenler ise; son çim yarışının muhakkak izlenilmesini önerdiğim Çirkinağa, Bursa’dan formda getirilen Dorabey ve sentetik pistte etkili koşan Tahire üçlüsünü değerlendirebilirler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk