Ana Sayfa » , » Halis Karataş 6'da 5 yaptı

Halis Karataş 6'da 5 yaptı


Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli jokeylerden biri olan Halis Karataş 2 kasım 2013 İstanbul yarışlarına deyim yerindeyse damga vurdu.

Altılı Ganyan programındaki önemli koşuları kazanan atların jokeyliğini yapan Halis Karataş 6 koşunun beşinin kazanarak yine hafızalara kazındı.

Altılı ganyanın ilk ayağını kazandıktan sonra sırasıyla Kağıthane,Vali,Sakarya,Atıf Esenbel koşularını kazanan Halis Karataş altılı ganyanın son ayağında Tonya ile de ikinci olmayı başardı.

Halis Karataş'ın kazandığı yarış ve safkanlar:
  • İlk ayak : Life ise Live (24 bin TL)
  • Kağıthane : Gümbürgümbür (68 bin TL)
  • Vali Koşusu : Rast (110 bin TL)
  • Sakarya koşusu : Kuloğlu (147 bin TL)
  • Atıf Esenbel : El Conquerador (110 bin TL)
Sihirbaz lakabını sonuna kadar hakettiğini gösteren Halis Karataş bu başarıları ile kendisini acımasızca eleştiren bazı kişilere de en iyi cevabı sahada vermiş oldu diyebiliriz.

Ülkemizde meyve veren ağacın taşlanması sıradan bir olaydır bu nedenle de Halis Karataş'da bunun sıkıntısını yaşamaktadır diye düşünüyorum.

Halis Karataş'ın hayat hikayesi için tıklayın
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk