Elazığ at yarışı yorumları 30 ekim 2013

30 ekim elazığ yarış programı
birinci ayak;

Son üçüncülüğü ile dikkat çeken ve sevdiği pist-mesafede ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Eyyar favorim.

8 numaralı Aliye Çeçan fotonun her yakınlarında bitirdiği yarışlarına bu koşu ile son verip özlediği birinciliğe ulaşabilir.

Formunda gelişmeler olduğunu düşündüğüm 6 numaralı Foça Güzeli ve 4 numaralı Gebze Balı sürpriz yapabilirler DİKKAT.

ikinci ayak;

1100 ve 1200 metre mesafelerde 3 birincilik elde eden 1 numaralı Miraybatur uzayan mesafeden olumsuz etkilenmezse yine fotoyu önde geçebilir.

Ancak mesafenin uzaması nedeniyle 6 numaralı Geçit Vermez,4 numaralı Zeynep Kız ve 9 numaralı Elemgül'ü de kuponlara eklemek de yarar var kanaatindeyim.

7 numaralı Ofion geniş kuponlar için önereceğim bir safkan.

üçüncü ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanalrının katılacağı maiden mücadelede son koşusunu yakın farklarla üçüncü bitiren ve kariyerindeki 9 koşunun yedisini tabelada bitiren 2 numaralı Birdalkan yarışı kazanacaktır.

Banko olarak öneriyorum

dördüncü ayak;

Diyarbakır'da iki yarış koşan ve bir birincilik bir de sekizincilik elde eden 4 numaralı Hadra ilk kez Elazığ'da yarışacak olmasına rağmen uygun grupta etkili koşacaktır.

Son yarışını çok uzaklarda birincilikle tamamlayan 3 numaralı Anael devam eden formu ile yine yüksek şansa sahip.

1 numaralı Son Ütücü bu safkanlar eksik koşarsa devreye girebilir DİKKAT.

beşinci ayak;

İki yarış arka arkaya kazandıktan sonra favori çıktığı yarışta onuncu olan ve büyük hayalkırıklığı yaratan 10 numaralı Bossy etkili bir performans ile bu yarışı unutturacaktır diye düşünüyorum.

7 numaralı Kareas ve 8 numaralı Miss Williston bu tarz gruplarda hep iyi neticeler alan safkanlar kuponlara eklemek lazım.

4 numaralı Sema ve 12 numaralı Lamassu daha sonraki ihtimaller.

altıncı ayak;

Son koşusunda sert gruptan etkilenen bu yarışa eküri avantajı ile çıkan 1 numaralı Peyami,9 numaralı Hakansoylu ve 5 numaralı Sırra Kadem isimli safkanlardan biri fotoyu önde geçecektir.

Ayrım yapmadan kuponlara işaretleyin.

30 ekim elazığ 6'lı kuponum;

1.ayak; 1,8,6,4
2.ayak; 1,6,4,9,7
3.ayak; 2
4.ayak; 4,3,1
5.ayak; 10,7,8,4,12
6.ayak; 1,9,5

kupon bedeli ; 27 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk