Adana at yarışı yorumları 2 kasım 2013

02-11-2013 adana yarış programı
birinci ayak;

Bu grubun üstünde güç ve kaliteye sahip olduğunu düşündüğüm 7 numaralı MY PEGASUS bu koşuyu kazanacaktır diye düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

İlk ayağı tek atmayı riske edemeyenlere 5 numaralı Altınkaya ve 2 numaralı Mayan isimli safkanları öneriyorum.

ikinci ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacğaı maiden mücadelede yarış hayatının ilk koşusundan dördüncülükle ayrılan 7 numaralı Little Eagle favorim.

4 numaralı İkizdeniz ve 10 numaralı Serial Girl en ciddi rakipleri olacaktır.

3 numaralı Herogirl daha sonraki ihtimal.

üçüncü ayak;

5 numaralı Tuş Kilidi,14 numaralı Kubatoğlu,9 numaralı Seymenağa ve 2 numaralı Asil Gelin ayrım yapmadan kuponlara işaretlemenizi önereceğim isimler.

dördüncü ayak;

2 numaralı Yandımayşe,3 numaralı Yunus Su,7 numaralı Adanalı,8 numaralı Edabalım bu ayak için şans verdiğim isimler.

beşinci ayak;

1 numaralı BELOVED idmanlarında çok iyi işler yaparak bu koşuya hazırlandı uygun rakipler yanında günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

Eküri avantajı ile 9 numaralı Şahserim ve 3 numaralı Burgaz Güzeli öncelikli şans verdiğim isimler.

10 numaralı Sim Sim ve 13 numaralı Uçan Gül en ufak hatayı affetmezler.

1 numaralı Alburak kızı daha sonraki ihtimal.

Adana altılı kuponum 2 kasım

1.ayak; 7
2.ayak; 7,10,4,3
3.ayak; 5,14,9,2
4.ayak; 2,3,7,8
5.ayak; 1
6.ayak; 9,3,10,13,1

kupon bedeli ; 16 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk