Ana Sayfa » , , » Ümit Yaşar Oğuzcan Koşusu Tampico

Ümit Yaşar Oğuzcan Koşusu Tampico

23 Temmuz günü koşulan önemli koşulardan biri de merhum Ümit Yaşar Oğuzcan adına düzenlenen koşuydu....

3 ve daha yukarı ingiliz safkanlarının katıldığı koşuyu jokeyi Halis Karataş ile yarışan Tampico isimli safkan kazandı.

Tampico 1900 metre çim pistteki mücadeleyi 1.56.94 lük bir dereceyle kazanırken sahiplerine 36 bin tl lik bir ikramiye kazandırdı.

Büyük mücadeleye sahne olan son 100 metrede Tampico rakiplerinin sert sprintlerine direnerek fotoyu yakın farklarla önde geçti.

Koşunun ikinci Starfist,üçüncüsü Granikos,dördüncüsü de yarışın favori atı Black Point oldu.

ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN KOŞUSU

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk