ELAZIĞ AT YARIŞI TAHMİNLERİ 4 HAZİRAN ÇARŞAMBA

1. AYAK: Bir üst gruptaki son 5.liğini bu rakipler için yeterli gördüğüm Time Us Up, başarılı olduğu pist ve mesafede koşuya ağırlığını koyabilir.

Gördüğü iki koşusu ardından açıklarını hızla kapatan Hypatia, gelişen kondisyonuyla üst sıraları zorlayacaktır.

Toparlanma çabası içerisindeki Kış ve ciddi bir hazırlıktan geçtiği gözlerden kaçmayan Ağarantan hatalardan en iyi şekilde istifade edebilecek diğer safkanlardır.

2. AYAK: Rakiplerine nazaran çok daha iyi bir durumda olduğu görülen Keramet, kısa sprintini sonlara saklaması halinde başarılarına bir yenisini ekleyecektir.

Koşunun süratli gidecek olması lehine Gedizbey, hazırlıkları olumlu Satıroğlu ve Adana çiminde yarış görerek açıklarını kapatan Roket Kız favorinin öncelikli takipçileridir.

Sürekli kendisine tabela içerisinde şans yaratan Gülennur, mesafesinde şeytanın bacağını kırmaya çalışacaktır. Efehaçım ve Ruhugül sürpriz severlerin ilk tercihi olmalıdır.

3. AYAK: Elazığ’daki ilk startında ciddi rakiplerle koşarak son 300’e kadar gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek az farkla tabela dibinde tamamlayan Lega Nord, Pazartesi sabahı yaptığı 800/49.9 – 400/24.3 Ç süper dereceli galobuyla çok daha iyi bir duruma ulaştığını gözler önüne serdi.

Tam dişine göre rakipler yanında ve piste bu kez çok daha iyi tanıyacak olmasıyla kazanmasını beklediğim safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

4. AYAK: Aceleci davrandığı son 1000 metrelik kum koşusunda fotoya yakın dışından diri gelen Karlı Güzeli’ne az farkla geçilen Kırımlı, bu gün için aynı hataya düşmediği takdirde adını birinciliğe yazdıracaktır.

Kolay kazandığı ilk sınavı ardından yaptığı hazırlıklarında da göz okşayan Asi Sönmez, favorinin beklenileni verememesi halinde devreye girecektir.

5. AYAK: İdeal pist ve mesafesinde mücadele verecek olan Kırdemirkır, gayet güzel hazırlıklarıyla kuponlara öncelikli yazılmalı.

Aradan sonraki ilk yarışını kazanarak büyük bir sürprize imza atan Kaanefe, o koşusunun bir tesadüf olup olmadığını bu gün için bizlere gösterecektir. Mertbey ve Kanije hatalardan kendilerine pay çıkaracaklar.

6. AYAK: Sürprize açık gördüğüm günün son ayağında; Ağaslan, Süzgecinoğlu, Pepe Hacı, Bossy, Labruna, Heaten, Arling ve Warhead sırası ile kuponlara yazılması gereken en şanslı isimler olacaktır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk