BURSA ALTILISI TAHMİNİ 6 HAZİRAN 2014

1.Ayak: Açık yarışta start alıp tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu bu grup için son derece tatminkar olan Rüzgar Eto uygun rakipleri yanında fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Bursa pistinde start aldığı iki koşusu da oldukça tatminkar olan Büyük Patron, bilinen üstün süratinin avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyecek olan Postacı ve süratli gitmesi muhtemel olan yarışın son düzlüğünde yapacağı etkili sprinti ile devreye girmeye çalışacak olan Fire Of Karşıyaka favoriye zor anlar yaşatabilirler.

2.Ayak: Gününde olduğu zaman oldukça etkili yarışlar koşabilen Alburak Kızı birinciliğin en güçlü adayı olarak ön plana çıkıyor.

Son derece istikrarlı yarışlar koşan formda kısrak Şen Mürvet favorinin sıkı rakibidir. Kazandığı koşu ile moral bulan Başyazar, idmanlarını aksatmadan sürdürerek etkili formunu muhafaza etmeyi başaran Muhtarınoğlu, formunda gözle görülür bir yükselme olan Başar Bey, son koşusunu tekrarlaması halinde Şahserdar, geliyorum sinyalleri veren Ak Prens ve toparlanmaya başlayan Yolver sırası ile şanslı olabilecek diğer isimlerdir.

3.Ayak: Çim pistte start alıp beklenilenin altında performans sergilediği iki yarışının ardından daha iyi sonuçlar alabildiği kum pistte başarılı bir ikincilik elde eden Çiftçi Ağa ile grubun iyi performanslı isimlerinden olan Paşa Gönlüm arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, gücü oranında yarışlar koşabilen Sea The Storm’da katılabilir.

4.Ayak: Kum pistte start aldığı iki koşuyu da birincilikle tamamlayan atımız Cankardeşler’in ilk defa çıkacağı çim pistte de başarılı koşup birincilik serisini devam etmesini bekliyor ve günün ilk bankosu olarak altılı ganyan kuponlarınıza yazmanızı öneriyorum.

5.Ayak: Çok daha sert gruplarda bile oldukça başarılı sonuçlar elde edebilen kalite isim Burkal dişine göre rakipleri ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün bir diğer bankosu olacaktır.

6.Ayak: Birbirlerine oldukça denk güçlerin bir araya geldiği bu koşuda, son koşusu ölçü olmayan Konrap, kazandığı yarışı ile şeytanın bacağını kıran Acımasız, grubun iyi performanslı isimi Zorluat, İzmir’den formda gelen Tavşanabi, hızla toparlanmaya başlayan Dağlar Efesi, kısa bir süre dinlendirilen Çakmakoğlu, kum pistte daha etkili koşabilen Balkan, Anemon Eleven, Nurayası, Turakina ve Dilperiz ayırım yapılmadan altılı ganyan kuponlarında bulundurulmalıdır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk