BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ 2 HAZİRAN 2014


1.Ayak: Bir müddet ara verdikten sonra start aldığı iki yarışı kondisyon açığını tamamen gideren Çarçıra birinciliğin en güçlü adayıdır. Ankara’dan oldukça formda gelen Onyıl, yükselen form grafiği ile Blachernae ve kazandığı koşunun ardından idmanlarını aksatmadan sürdüren Flying Girl favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2.Ayak: Her yarışını bir öncekinden iyi koşan ve pist ayırımı yapmayan istikrarlı isim Balıkesirli kazanarak maidene veda etmeye oldukça yakın görünüyor.

Bu tayın beklenilen yarışını yapamaması durumunda, idmanlarında dereceli galoplar yaparak ciddi şekilde hazırlanan Kır Firuze, ilk kez start alacak olmasına rağmen yeterli hazırlığı bulunan Anayüreği, son üçüncülüğü ile geliyorum sinyalleri veren Mihricanım, devamlı aşama içerisinde olan Küçük Ezo ile son galobunde bir hayli dikkat çeken ve iyi bir kan hattına sahip olan Yolaşan sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: Start aldığı koşularda kalitesini defalarca gözler önüne seren ve süper formunu da muhafaza etmeyi başaran Kuloğlu uygun rakipleri ile start alacağı bu yarışta altılı ganyan kuponlarına günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir.

4.Ayak: Beklediğimizde daha kötü bir performans sergilediği son yarışı gerçek gücünü yansıtmayan atımız Fenerlican rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen etkili binicisi ile bu açığını kapatıp fotoyu önde geçecektir.

Günün bir diğer bankosu olarak Fenerlican’ı yazabilirsiniz.

5.Ayak: Üst üste ikincilikler elde ettiği yarışlarının ardından daha da iyi duruma gelen ve bu koşuyu hedef yapan Lady Dora benim ilk şans vereceğim isimdir.

Grubun iyi performanslı isimlerinden olan Spring Breeze ve kazandığı yarışının ardından etkili formunu koruyan My Konos favorinin ciddi rakipleridir.

Pist ayırımı yapmadan oldukça istikrarlı sonuçlar elde eden Raziye Ana ve son kötü yarışlarının kötü izlerini silmek isteyecek olan İpek Su daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Ayak: Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam, artık kazanacak kıvama gelen Uçkaya, gününde olduğu zaman daha sert rakiplere bile kafa tutabilen Alarap, formunda gözle görülür bir yükselme olan İlkayhan, ön tarafta istediği tempoyu kurup fazla rahatsız edilmez ise Sırakaya, form ve kondisyonunu geliştiren Çalışkan, bu aralar eli kulağında olan Çetinyürek, Yörükefe ve Akbaran şeklinde.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk