Ana Sayfa » , » ANKARA ALTILISI YORUMLARI 5 HAZİRAN 2014

ANKARA ALTILISI YORUMLARI 5 HAZİRAN 2014

1. AYAK: Formunda gözle görülür gelişmeler olan Benzeoğu, dengi rakipler arasında öncelikli düşünülmeli.

Aşama içerisindeki Ecehanım, ekürisinin de yardımı ile üst sıraları zorlayabilir.

Jokeyini düşürdüğünden dolayı son koşusunu derecesiz tamamlayan Özlüce Aslanı, orijin olarak yatkın olduğu pistte gözden uzak tutulmalı.

Kondisyon açığını giderdiğini düşündüğüm Sarsan ve tabela diplerindeki son koşuları olumlu Cesurçocuk daha sonra değerlendirmeye alınmalı.

2. AYAK: Mücadele verdiği son 1400 metrelik kum koşusunu 1.29.02’lik derecesiyle çok kolay bir şekilde kazanan Roksana, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır. Kısrağı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

3. AYAK: İstanbul’da ağır kilo ile katıldığı son yarışında koşunun tüm yükünü çekerek Cabire’ye çok az farkla geçilen Usagara, süratli yapısı ve inatçı karakteriyle başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Ankara pistini çok seven Bitirimkarınca, muhafaza ettiği güzel durumuyla birinciliğin bir diğer güçlü adayı olacaktır.

Koşunun süratli gidecek olması lehine Orçun, sprinter yapısıyla rakiplerini avlamaya çalışacak.

4. AYAK: Ufak tefek sorunlarından kurtulan ve burada yaptığı çalışmalarında gayet güzel dereceler sergileyen kumcu safkan Sneijder, başarılı pilotu idaresinde yarışa ağırlığını koyabilir.

62 kilo ile katıldığı son yarışının bir nevi galop niyetine geldiğini düşündüğüm Bawikal, kendisini ısrarla tercihleyen jokeyi idaresinde favoriye sert rakiptir.

Güzel bir form yakalayan Laguardia ve tırnağının ucuna getirilen Bambalero hata affetmezler.

5. AYAK: Süratli giden tempolu koşuları seven Salida, bu gün için öndeki kapışmadan en iyi şekilde istifade edecektir.

Her geçen gün yükselen bir form grafiği bulunan Star Of Melih, üstün süratiyle bir solukta bitirmeye çalışabilir.

Çok az farkla kaybettiği son yarışında göz dolduran Ofsayt, biraz daha sabırlı olduğu takdirde ekibinin yüzünü güldürecektir.

Kısa mesafelerin etkili isimlerinden biri olan Coffee Bean kuponlarda muhakkak bulundurulmalı.

6. AYAK: Bu pist ve mesafedeki son koşusunu 1.34.37 gibi gayet başarılı bir dereceyle 2. Tamamlayarak olumlu izlenimler veren Songüz’ün tırnağının ucuna getirildiği gözlerden kaçmıyor.

Gördüğü koşularıyla açıklarını kapatan süratli kısrak Fatoşcan, ihmale gelmez. Mavi Melek ve Sevimli Hanım hatalardan kendilerine pay çıkaracaklar.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk