İZMİR AT YARIŞI TAHMİNİ 02-06-2014


1. AYAK: Uzun mesafeli son kum koşularında gayet başarılı sonuçlar sergileyerek tırnağının ucuna getirildiğini ispatlayan Arashan, etkili aprantisi idaresinde kazanmaya en yakın isim olacaktır.

2. AYAK: Olumlu tedavisi ardından 4 gün önce katıldığı 1200 metrelik kum koşusunda tatminkar bir 5.lik sergileyerek olumlu izlenimler bırakan Prens Sönmez, çok daha hazır gireceği sınavında söz sahibi olacaktır.

Kolay kazandığı yarışı ardından yaptığı hazırlıklarında göz dolduran Shiny Moon, uygun kilosuyla yine adından bahsettirebilir.

Bursa’dan çok iyi durumda getirilen Sönmezstars, ilk kez çıkacağı İzmir pistini yadırgamadığı takdirde yarışa ortak olabilecek düzeyde.

Üstün süratiyle bilinen Chankara, bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir. Koşunun süratli gidecek olması lehine Son Of Sea ve Royal Cat ise sağlam kuponlar için değerlendirilmeli.

3. AYAK: Son haftalarda oldukça güzel bir form yakalayan Ceo, muhafaza ettiği iyi durumuyla yine iddialı olur.

Her geçen gün yükselen bir form grafiğine sahip Nikolayev, uzun mesafeye rağmen bu rakiplerle baş edebilecek yetenekte olduğu unutulmamalı.

Başarısız son çim yarışlarını ölçü almadığım Yusufunoğlu, bu kez etkili olabildiği piste kuponlardaki yerini almalıdır. Gününde olduğu zaman farklı koşabilen Akışlı ve uygun kilosuyla Dönüm Noktası rakiplerinin eksiklerinden en iyi şekilde yararlanabilirler.

4. AYAK: Üst üste kazandığı son koşularındaki güzel durumunu devam ettiren Garanti, önde kuracağı sert temposuyla birinciliklerine bir yenisini ekleyebilir.

İzmir’de yaptığı hazırlıklarında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yol Bulan, bu havasını performansına yansıttığı takdirde rakip tanımayacaktır. Üzerindeki durgunluğu atan Koralay ve eküri destekli Yürekkaya daha sonraki ihtimallerdir.

5. AYAK: 4 gün önce katıldığı 1700 metrelik çim koşusunu kazanırken çok daha ciddi rakipleri geride bırakmayı başaran İlksen, sık koşmaktan etkilenmediği takdirde yine zaferle ayrılacaktır. Aksi takdirde; Koçarlı, Çelimli ve Filintay üçlüsü devreye girebilirler.

6. AYAK: Her yarışını bir öncekinden etkili koşarak artan bir kondisyona sahip olduğunu ispatlayan Bilgininoğlu, lehine pist ve mesafede favori olmayı hak ediyor.

Koşunun süratli gidecek olması lehine Karaefe ve sıkıştırılmadan bir yarış gösterilen Özgür Bike favorinin en küçük bir hatasını affetmeyecekler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk