İZMİR AT YARIŞI TAHMİN 5 HAZİRAN PERŞEMBE

1. AYAK: İlk çim yarışında kendisinden tecrübeli Öğünsel’e zorlu anlar yaşatarak yarım boyla gerisinde güzel bir 2.lik elde eden Artukhan’ın kumda da etkili olmasını bekliyorum.

Ciddi bir hazırlıktan geçtiği gözlerden kaçmayan Ateşkale ve aşama kaydeden Asyaefesi üst sıraları zorlayabilecek diğer şanslı taylar.

800/56.8 – 400/27.3 HÇ galobuyla göz okşayan Memoşkaya, kumcu orijiniyle beklentilerin üstünde bir sonuç ortaya koyabilecek güçte. Fenerlikaya ve Beyamca kollanılması gereken diğer isimler.

2. AYAK: Tabela sonunda şans bulduğu son koşusu ardından gerçekleştirdiği hazırlıklarında dereceler sergileyen Star Cat, inatçı yapısıyla rakiplerine üstünlük sağlayabilir.

Üzerine gidilmeden bir yarış gösterilen Adisa, mesafesinde birinciliğin bir diğer güçlü adayı. Bu tip mesafelerde başarılı koştuğunu gördüğüm Patiska, önde kuracağı sert temposuyla bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir.

Form tutmaya başlayan Carambita, sonlardaki güçlü ataklarıyla sonuca ulaşmaya çalışacaktır.

3. AYAK: İzmir kumunda katıldığı 7 yarışından 5’ni kazanan ve sadece bir kez tabela dışında tamamlayan Cool Girl, muhafaza ettiği müthiş durumuyla parlak koşularına bir yenisini eklemek için uğraş verecektir.

Kısa ve orta mesafelerde çok daha başarılı koşan Terex, hayal kırıklığı yarattığı son koşularının aksine bu kez birinciliğe ortak olabilir.

Bursa’dan formda gelen Grade Boy ve dereceli kazandığı son yarışı ile Borgata sürpriz yapabilirler.

4. AYAK: Kendinden büyükler arasında katıldığı son 1400 metrelik çim yarışını 1.34.86’lik derecesiyle kazanmayı başaran Görkembey, bu kez yaşıtları arasında çok daha iddialı olabilir.

Uzunca bir süre koşmasa da hız verdiği çalışmalarında istenilen düzeye geldiğini ortaya koyduğu derecelerle ispatlayan Urla Efesi, dinçlikle rakiplerini avlayabilir.

İstikrar yakalayan Ayçiçek, kısa sprintini sonlara saklaması halinde rakip tanımayacaktır. Çimde de tatminkar koşuları bulunan Kopuz, kuponların olmazsa olmazlarından biridir.

5. AYAK: Kum ve çimde katıldığı son yarışlarında sürekli adından bahsettirmeyi başaran Onurlu’nun oldukça uygun bu rakipler arasında ağır bastığını söyleyebilirim. Etkili jokeyi idaresinde kazanmasını beklediğim tayı günün kalesi olarak görüyorum.

6. AYAK: Form durumlarını birbirlerine çok yakın gördüğüm; Nos, Airtouch, Almadovar ve Galapacus arasındaki sıkı çekişmede en az hata yapan kazananı belirleyecektir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk