İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ 6 HAZİRAN CUMA

1.Ayak: Bu koşuya uzun süredir ciddi şekilde hazırlanan ve son galobunda adeta kanat takıp uçan Wolfs Revenge birinciliğin en güçlü adayıdır.

Oldukça pişkin bir tay olan ve yeterli düzeyde galopları bulunan Aras Efe favorinin en ciddi rakibidir.

İdmanlarına hız kazandıran Cash In, start alan dört kardeşi de yarış kazanmayı başarmış bir isim olan Darin Sultan, My Secret gibi kalite bir kısrağın Anne kardeşi olan Sea Secret ve Karayiğit’de ihmale gelmeyecek taylardır.

2.Ayak: Yaklaşık bir yıl ara verdikten sonra start aldığı üç koşusunu da dördüncü olarak tamamlayan ve idmanlarını aksatmadan sürdürerek kondisyon açığını tamamen gidermeyi başaran Baturşah etkili binicisi ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

3.Ayak: Hayatının ilk koşusunu birincilikle tamamlamayı başarırken ne denli yetenekli bir isim olduğunun da sinyallerini veren Azmi Reis dereceli galoplar ile sıkı şekilde hazırlandığı bu yarışta da benim favorim. İlk iki yarışında ortaya koyduğu performansı son derece başarılı olan Neo Kaplan ve kazandığı koşu sonrası etkili formunu muhafaza eden Ebabil favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: Üst üste pist ayırımı yapmadan mükemmel yarışlar koşan ve süper formunu korumayı başaran El Conquearador çok iyi uyum sağladığı binicisi ile bir kez daha fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Bu yıl süper bir çıkış yakalayarak kalitesini gözler önüne seren Don Destello ve bir süredir start almamasına rağmen bu koşu için ciddi şekilde hazırlık yaptığımız atımız Fast Stars Line favoriye oldukça zor anlar yaşatacaklardır.

5.Ayak: Kazandığı koşu ile moral bulan ve idmanlarını düzenli olarak sürdüren Abuş ile çim pistte start aldığı iki koşusunu da birincilikle tamamlamayı başaran Mirdanhan eşit şans verdiğim safkanlardır.

Sert grupta start alıp tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu ışıklı olan Füze ve tabela dışı kaldığı son koşusu gerçek gücünü yansıtmayan Buzkaya yarışta söz sahibi olabilecek diğer isimlerdir.

6.Ayak: Yaklaşık sekiz ay ara verdikten sonra start aldığı koşusunu dördüncü tamamlayan Burakefe gelişen form ve kondisyonu ile birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, formunun zirvesindeki Tumbul Saburum, formunda gözle görülür bir yükselme olan Affan, her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan Digor ve bu aralar bir patlama beklediğim Abjarkaya sırası ile devreye girebilirler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk