Adana At Yarışı Tahminleri 15-03-2014


15 mart 2014 tarihinde cumartesi günü Adana yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da start alırken,altılı ganyan ise 18:30 da başlayacak.

Adana Programındaki koşular saat 21:00 da sona erecek.

Programın ilk bankosu olarak altılı ganyanın ikinci ayağında koşulacak Vali koşusunda start alacak olan Derhadır isimli safkanı öneriyorum.

Bu sezonun flaş safkanı olan ve son altı yarışı kazanan safkanın usta jokeyi Halis Karataş ile fotoyu önde geçip arka arkaya yedinci yarışını kazanacağını düşünüyorum.

Derhadır yarışseverler tarafından da tek atılacağını düşündüğümden bu safkanı yıkmak isteyenlere ve bomba arayanlara 1 numaralı Besleney isimli safkanı öneriyorum.

Günün ikinci bankosu olarak ise altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak olan Esat Özbilen koşusunda start alacak olan Opstinate isimli safkanı öneriyorum.

Ekürisi Bandidas'ın koşuyu hızlandırması ile sonlardaki etkili sprinti ile fotoyu önde geçmesini beklediğim safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Günün Adana Tahmini;

1.ayak; 5,6,7,1,9,11,12
2.ayak; 9
3.ayak; 2,7
4.ayak; 6
5.ayak; 1,3,9,13,2,17,6,7
6.ayak; 10,11,7,5,12,17,2

kupon bedeli ; 39,20 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk