Ana Sayfa » , , » Spy X Şanlıurfa Altılı tahminleri 10-03-2014

Spy X Şanlıurfa Altılı tahminleri 10-03-2014

1.AYAK: 

Çok daha formda rakiplerle koşan ve gayet tatminkar sonuçlar sergileyen Kara Gözlüm, bu günkü pilotu idaresinde gerçekleştirdiği 800/49.9 süper dereceli galobundaki havasını performansına yansıtması halinde kazanmaya en yakın isim olacaktır.

Geçtiğimiz hafta katıldığı 2000 metrelik kum koşusunda son düzlükte 10. durumda iken en dış kulvardan yaptığı kuvvetli ataklarıyla büyük bir ara kapatarak az farkla 2.likle ayrılan İkebana, sürekli artan bir kondisyona sahip bulunmasıyla en az favori kadar iddialı olur.

Tam bir istikrar abidesi olan Coşkungirl, devam ettirdiği üst düzey formuyla birinciliğe ortak olabilecek bir diğer şanslı kısraktır.

2.AYAK: 

Kolay ve gösterişli kazandığı son yarışıyla daha iyi gruplarda bile iş yapabileceğinin izlenimlerini veren Yavuz Reis, önemli kilo avantajı ve devam ettirdiği üst düzey formuyla yine çok şanslı konumda.

Son haftalarda mükemmel bir çıkış yakalayan ve bu günkü binicisiyle adeta bütünleşen Tour Guide, sonlardaki kuvvetli ataklarıyla sonuca ulaşabilir.

Süratli isimlerin bir araya gelmesi şansını yükselten Molu Han, kuponların olmazsa olmazlarından.

Turvakar galoplarla hazırlanmasından olumsuz yönde etkilenmediği takdirde Royal Ashley, lehine pist ve mesafede adından bahsettirebilecek güçte.

Zaman zaman ters koşular çıkaran Best Commander ise fazlaca ihmale gelmez.

3.AYAK: 

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda yarışı gereksiz yere çok gerilerde takip etmesinden dolayı sonlardaki etkili ataklarının kendisine ancak Tamdoğan’ın 3.5 boy gerisinde 1.26.80’lik derecesiyle fazla zorlanmadan 2.lik getiren Akbegüm, muntazam idmanlarıyla devam ettirdiği üst düzey formu ve kantarmasını çok iyi tanıyan aprantisi idaresinde kazanarak Maiden’e veda etmesini bekliyorum.

4.AYAK: 

Kolay kazandığı son yarışının bir tesadüf olmadığını son kez gerçekleştirdiği 1000/1.08.7 rekor dereceli galobuyla bir kez daha gözler önüne seren Tekelihan, koruduğu formuyla birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

1200 metrelik son startında üstün sürati ve inatçı yapısıyla bilinen Güvenbakan ile ilk metrelerde gereksiz yere mücadeleye girmesinden dolayı düzlükten sonra dışından diri gelen bu günkü rakiplerinden Saha Kıran’a direnemeyerek 2.lik elde eden Son Martı, aynı hataya düşmediği takdirde başarılarına bir yenisini ekleyebilecek yetenekte.

Güzel bir istirahat dönemi geçiren ve sonrasında ciddiyet kazandırdığı idmanlarında harikalar yaratan Alişirin Oğlu, bu koşusuyla kötü gidişattı durdurabilir. Kazanarak moral bulan SahaKıran ise hatalardan en iyi şekilde istifade edecektir.

5.AYAK: 

1400 metrelik son koşusunda sabırlı bir bekleme yarışı gerçekleştiren ve son 200’de 9. durumda iken aralardan çıkarak yaptığı müthiş ataklarıyla parlak bir 4.lük sergileyen Fair Honour’un eli kulağında olduğunu söyleyebilirim.

Dikkat çekici son yarışı ardından kısa bir süre dinlendirilmesine rağmen tekrardan hız verdiği çalışmaları olumlu Gaucho, öndeki kapışmadan en iyi şekilde istifade edecek isimlerin başında geliyor.

En ez kandesi kadar formda Little Cat ve Merttuğ gibi sıkı hazırlanan iki ekürisi bulunan Joyeux, altılı kuponlarına muhakkak yazılmalı. Makineden düzgün çıkması halinde Brave Grey, beklentilerin üstünde bir sonuç çıkarabilir.

Toparlanma yolundaki Sun Resital, önde istediği avansı alması halinde ters bir sonuç ortaya koyacaktır.

6.AYAK:

Altılının kaderini belirleyeceğini düşündüğüm oldukça zorlu günün son ayağında bütçenizin el verdiği kadarıyla fazla safkana şans vermenizi öneriyorum.

Sürekli artan bir kondisyona sahip bulunan Boksörkaya, her geçen gün daha iyi bir duruma ulaşan Akanoğlu, istim üzerine getirilen Gaddarınoğlu, ciddi bir hazırlık dönemi geçiren İncirlikaya, formunda önemli derecede kıpırdamalar olan Babakeya ve bomboş kilosuyla Keramet öncelikli düşünülmeli. Şubathan, Özturgut ve Ertekin ise sürprizlerim.

Spy X Urfa Tahmini;

1.AYAK: 3-7-2
2.AYAK: 13-4-7 // 11-2
3.AYAK: 1
4.AYAK: 3-1-4-2
5.AYAK: 2-5-11 // 1-3
6.AYAK: 7-13-1-8-12-14 // 2-3-9
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk