Ana Sayfa » , , » Spy X Adana 6'lı Ganyan tahmini 15 mart cumartesi

Spy X Adana 6'lı Ganyan tahmini 15 mart cumartesi


1.Ayak: Yaklaşık 7 ay aradan sonra koştuğu ilk yarışta beşinci olan ve sonrasında sürdürdüğü muntazam çalışmalarında çok iyi durumda olduğu gözlenen KOCABAŞ’ı, ilk ayağı risk etmek isteyenlere günün alternatif bankolarından biri olarak öneriyorum.

İlk ayaktan yatma sendromunu yaşamak istemeyenlere önereceğim diğer isimler; ATİKTAY ve YALNIZKURT…

2.Ayak: Adana’da kış sezonunu harika geçiren ve koştuğu bütün yarışları kazanarak birlikte koştuğu kendi yaşıtlarına büyük bir üstünlük kuran DERHADIR, bu defa kendinden yaşça büyük rakiplerle birlikte start alacak.

Sabah çalışmalarında kusursuz bir forma sahip görünen safkanın ben bu gruba da üstünlük sağlayacağına inanıyor, günün bankosu olarak bu safkanı tek yazmanızı öneriyorum.

3.Ayak: Hemen hemen her mesafede başarılı yarışlar koşabilen bir safkan olmasına rağmen bu tip mesafelerde bana göre daha iyi koşabilen CEPHEI, ağır kilosuna rağmen rakiplerinden bir adım önde gördüğüm isim. TWINSEA ve PIRILIM beğendiğim yarış hazırlıkları ile bu ikiliden hemen sonra değerlendirilmesi gereken safkanlar.

4.Ayak: Kum pistte bu tip mesafeleri çok iyi koşabilen safkanların bir araya geldiği Dişilere ait Kısa vadeli yarışta ROYAL BEAUTY ve DARK MAGIC birincilikte eşit şans tanıdığım safkanlar.

Altılı Ganyan kuponlarında ayırım yapılmadan birlikte bulundurulmalarını önerdiğim bu ikilinin rakipleri, son haftalarda formunda büyük gelişmeler gözlediğim BANDIDAS ve ALWAYS MARJU olacaktır.

5.Ayak: Henüz yarış kazanmayı başaramamış olan 4 Yaşlı Dişi Arap atlarının mücadele vereceği bu koşuda sizlere sırasıyla önermek istediğim safkanlar; FÜSUNGÜZELİ, ALHARİKA, GÜLŞİFA, SU BERAK ve MİNE HANIM…

Kuponlarınıza bu atları mutlaka yazın…

6.Ayak: Günün son yarışı aynı zamanda Altılı Ganyanın da en zor ayağı

TARGET LIFE, MERTOL, EXECUTE ve KAMKAM kuponlarda öncelikle bulundurulması gereken safkanlar. GÜM GÜM, ROBUSTO, BURSIBUR, HAZARHAN, YAVRU KARTAL, EYMENİM ve KING BOLT geniş kuponlarda değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Spy X adana altılı tahmini;

1.Ayak: 7
2.Ayak: 9
3.Ayak: 2
4.Ayak: 1.3
5.Ayak: 8.3.9.13.11
6.Ayak: 10.11.5.2

kupon bedeli; 3 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk